:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 239
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Динамо" гони треньора, ако загуби от "Левски"

Треньорът на "Динамо" (Букурещ) Йоан Андоне ще бъде уволнен, ако тимът загуби гостуването на "Левски" в гр."F" за купата на УЕФА. Това съобщи в. "Газета спортурилор".

Двубоят е на 3 ноември в София и може да е решаващ за бъдещето на спеца. Андоне е под сериозен натиск, след като тимът му отпадна от турнира за купата на Румъния.

"Най-недоволни от всички са акционерите в клуба, повечето от които са се обединили около мнението, че са необходими спешни мерки за излизане от кризата и всичко зависи от резултатите в следващите срещи - твърди "Газета спортурилор". -Изглежда пределно ясно, че постът на Андоне е в опасност, а мачът, който ще натежи най-много при определянето на съдбата му е този с "Левски" следващия четвъртък в София. Ако "Динамо" загуби, пропуска добра възможност да достигне до "европейската пролет", а Андоне най-вероятно ще бъде уволнен".

Изданието твърди, че президентът на клуба Йоан Бекали вече се е скарал на Андоне след фиаското за купата. Феновете също са недоволни и наричат наставника "треньор със скромни възможности". Самият Андоне призова да не се разваля обстановката преди мача с "Левски".
3
1729
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
30 Октомври 2005 13:14
лескито ще гризнат дравцето, просто не вийдам каде могат да вземат то4ка :Д
30 Октомври 2005 17:54
Както и за ЦСКА !!!!
САМО ЛЕВСКИ!!!
30 Октомври 2005 22:50
O, Baby, Здрасти, къде се загуби? или като гледаш резултатите на любимия ти отбор те е срам да се обадиш? От миналата година имаш една оферта, помисли, всер още не е късно. Колкото до мача в четвъртък, треньора на Динамо Б може да е спокоен за мястото си
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД