:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 241
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Баскетбол

"Старата" Брънзова блести в Евролигата

Албена Брънзова, която отказа участие в националния тим по баскетбол за европейските квалификации това лято под претекст, че е стара и уморена, блесна в първия мач на своя клубен отбор "Печ" в Евролигата.

Унгарският състав победи със 77:64 като гост испанския "Валенсия". Брънзова бе на терена 27 мин. и завърши с 12 точки и 3 ,спешни борби под кошовете. Подобно на останалите националки и Албена играе с пълна сила в чужбина без да се страхува, че ще бъде санкционирана. Въпреки лютите закани федерацията ни още не е спряла правата на състезателките, отказали със смехотворни лични оправдания националната фланелка.

Същевременно втори поредни загуби записаха българските женски отбори в турнира за Купата на ФИБА-Европа. "Стара Загора" претърпя поражение с 57:80 от "Бешикташ" в Истанбул, а "ЛУКойл Нефтохимик" отстъпи пред "Фенербахче" със 70:98. Следващите мачове на нашите участници в турнира са отново навън. "Стара Загора" гостува в Гърция на "Кастория", а "Нефтохимик" на "Вршац" в Сърбия и Черна гора.
740
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД