:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 276
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Киану Рийвс ще разкрие “Матрицата” на живота

Утре, НОВА, 20.00

Какво всъщност е Матрицата? Случвало ли ви се е да се събудите с усещането, че сънят ви е бил съвсем истински? А ако не можете да се събудите? Как ще направите разлика между реалността и съня?

Когато красива непозната отвежда компютърния хакер Нео в мрачния подземен свят, той открива шокиращата истина, че светът, който познава, е една илюзия, създадена от високоразвит изкуствен интелект. Нео се присъединява към битката на легендарния и опасен бунтовник Морфеус да унищожи илюзията, която поробва човечеството. Сега всеки ход, всяка секунда, всяка мисъл се превръща в битка как да оцелееш - как да излезеш от Матрицата.

Нео може и да успее да се измъкне от Матрицата, но зрителят със сигурност няма да може, тъй като 4 години след излизането на "Матрицата" 1 излязоха и втората и третата част, които обаче бяха доста по-скучни и предвидими.

Първата, изключително успешна част на "Матрицата" получи множество награди, сред които "Оскар" за най-добър монтаж, най-добри звукови ефекти, най-добри визуални ефекти и най-добър звук, БАФТА за най-добро постижение във специалните визуални ефекти, най-добър звук и десетки други.

Режисьор: Братя Уашовски, с Киану Рийвс, Кари-Ан Мос, Джо Пантолиано, Лорънс Фишбърн, Хюго Уивинг и др., САЩ, 1999 г.
1205
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД