:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 353
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Европейска

шампионка по бокс за професионалисти стана Галина Иванова в категория "перо" (до 57,150 кг). В боя за титлата в Понтаюдие Мер (Фр) българката, известна като Русата Галя, надделя по точки над французойката Мириам Шома в 10 рунда. Двама от съдиите изчислиха 97:93 и 96:94 за Иванова, а един даде равен мач - 95:95.



40 екипажа

ще участват във II кръг от републиканския автомобилен шампионат по офроуд "Варна Трофи 2007", съобщи шефът на местния клуб "Варна" Пламен Тенев. Състезанието ще се проведе от утре до неделя, като състезателите ще преминават ежедневно трасета от около 80 км.



Капитанът

на националния ни отбор по сумо Петър Стоянов замина на лагер в Амстердам (Хол), където ще се готви за европейското първенство в Будапеща (Унг, 15-17.VI). В блиц подготовката до 3 юни ще се включат холандските топсумисти Алсади Хайтман и Карти Сидни, поляците Роберт Пачков и Яцек Ярач и германците Торстен Шайблер и Карстен Грап.



11 000 евро

е наградният фонд на 15-ото издание на международния турнир по конен спорт - прескачане на препятствия, "Свети Георги". Надпреварата е от 1 до 3 юни на конно-спортна база "Хан Аспарух" в Борисовата градина в София и за участие се очакват ездачи от България, Турция, Гърция, Румъния и Чехия с общо над 100 коня.



На нова

настилка ще се играе от догодина Откритото първенство на Австралия по тенис. Крейг Тили, директор на турнира в Мелбърн, обяви, че покритието "Рибаунд Ейс" ще бъде заменено с ново акрилно, което е по-твърдо, но няма да промени скоростта на топката. Предимството му е, че отразява по-малко топлина и ще облекчи тенисистите в жестоката жега.



Арестуван

бе собственикът на тима от НБА "Лос Анжелис Лейкърс" Джери Бъс, след като е бил заловен да шофира в пияно състояние в близост до Сан Диего. "Отивах наблизо, но все пак беше лошо решение да карам пил. Допуснах грешка и няма да я повторя", каза 74-годишният бизнесмен, в чиято кръв бяха открити 0,8 промила алкохолно съдържание.
972
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД