:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 356
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ВОЛЕЙБОЛ

М. Стоев отряза поляци

Мартин Стоев няма да ходи в полския вицешампион "Ястржебски" (Вигел) и определи слуховете за интерес към него като журналистическа измислица. "Аз да ставам треньор в Полша? Това е някаква глупост", заяви наставникът на "Левски Сиконко" и националния волейболен тим.

Вчера националите имаха водосвет за късмет и здраве след серията контузии. Възможно е диагоналът Боян Йорданов, който има частично разкъсване на менискус, все пак да играе срещу Китай в Световната лига през уикенда. "Ако се налага, и аз мога да играя на този пост, а и е по-лесно от посрещането", заяви Костадин Стойков по този повод.
2
1192
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
30 Май 2007 22:20
Във връзка с вчерашния коментар по повод контузията на Б Иорданов и евентуалните рокади в състава:
В деиствителност наи-лесна е трансформацията краен нападател/диагонал и обратно, понеже практически всички краини (4ки) и диагонали тренират отиграване и от двете зони; голяма част от диагоналите са "транформирани 4ки" и последно - в болшинството големи отбори (нац и клубове) 4ките и диагоналите в определени ситуации нападат от "обратната страна" т.е. не се разменят. В този ред на разсъждения ако няма диагонал, наи-логично е де се потърси такъв измежду 4ките и първото име което ми идва наум е Казйиски. Не съм запознат лично с качествата на младите момчета, но потенциален аз виждам проблем от гледна точка посрещане - не зная дали в отсъствието на П. Константонов можем да се лишим от още един посрещач. Хубавата новина е, че В Николов може би ще е готов да играе.
И една статия от "7 Дни"
http://www.7sport.net/7sport/the_day/d469 8_3.htm
31 Май 2007 15:00
Коце Стойков най-вероятно ще е диагонал . На този пост (диагонала) имаме 3 контузени национални състезатели . Карък отвсякъде , като се има впредвид , че общо взето на тази позиция се отиграват най-много топки . Надявам се срещу Китай да имаме добро посрещане , което би позволило на разпределителя да играе с повече възможности в атака т.е. да натовари равномерно центрове , крайни нападатели и диагонал . Така не само ще се компенсират контузените , но и играта ще стане по-непредвидима за противника . Все пак прогнозата ми е за 2 х 3:0 .
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД