:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 268
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Борисов пак атакува София, Соломон Паси - Бургас

С приключването на европейските избори партиите веднага впериха взор към местния вот наесен. Отсега е ясно, че столичният кмет Бойко Борисов ще се пробва пак в София. "Вече имаме визия за София и не виждам по-подходящ кандидат от Борисов", бе категоричен пред "Сега" председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. За другите градове все още се водят разговори, но герберите в Плевен вече ухажват кмета Найден Зеленогорски.

Основният опонент на Борисов в София най-вероятно ще е кандидатът на БСП. Червените още не са направили избор, но са обсъждани няколко имена. По-вероятно е да не издигнат партийна кандидатура, а да застанат зад независим кандидат. Разговорите по евентуалните кандидатури ще се активизират след пленума в неделя.

Нов участник в надпреварата за бургаското кметство ще вкара НДСВ наесен. За поста упорито се готви зам.-председателят на партията и бивш външен министър Соломон Паси. Неслучайно той се отказа от софийското си гражданство преди месеци и стана бургазлия. Очаква се на предстоящия жълт конгрес в неделя Паси да бъде освободен от зам. шефското място в партията, за да стартира кампанията си, тъй като законът забранява на кандидатите за кметове да са членове на партийни ръководства.



СЪЮЗИ

Възможно е БСП и ГЕРБ във Варна да се съюзят зад трети мандат на варненския кмет Кирил Йорданов, допусна лидерът на местните социалисти Борислав Гуцанов. "Не приемаме конфронтация с нито една политическа сила, важно е да се запази развитието на града", заяви той. Така влезе в противоречие с левия депутат и шеф на областното БСП Петър Димитров, който неотдавна обясни, че разликата между соцпартията и ГЕРБ е като от земята до небето. Самият Йорданов още не е обявил, че ще се бори за трети мандат, но вече бе подкрепен от нововремеца Радослав Коев.
17
3073
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
17
 Видими 
30 Май 2007 21:51
... я, еврейчето живо ли е още? ... страннооооо ...
30 Май 2007 21:57
Ей, този варненец ще се пенсионира на този пост.
Старшината, да не знаете някаква конфиденциална информация за С.Паси и да не я споделяте??
30 Май 2007 22:01
Нали още Жельо Желев премахна софийското и всяко друго освен българско гражданство! Паси не се е отказал от нищо, а просто си е сменил адреса по местоживеене... и то формално.
30 Май 2007 22:08
... знам! не казвам
30 Май 2007 22:19
паси-кмет на Бургас?хахахахаада бяга да си живее във Влас, да не стане за смях
31 Май 2007 01:22
Аз ще подкрепя Бойко Борисов! Мисля, че засега е най-подходящ, а и се справя доста добре.
31 Май 2007 03:49
Гоше, ма толкоз ти е подходящ ник-а, че няма накъде....
31 Май 2007 05:02
Аз го виждам Сидеров като кмет в София.За малко нестана президент та за кмет да не говориме.Как е огладнел пирамидите с боклук около София за нула време щте им ебе мамата.
31 Май 2007 07:21
Соломон Паси, явно с плуване ще се опита да стигне до Йерусалим. И ще си смени името на Оломон Спаси.
31 Май 2007 08:53
Дори в САЩ съдят на доживотен затвор, или смърт израелски шпиони, а тук в България не смеем да ги съдим!
Все още не ни е наложена клаузата от ЕС с която ни лишават от възможност в България да има съд и да сме се превърнали в запустяло европейско бунище!
Можем да си останем държава при малко повече достойнство!
Този синковец Соломон Паси даде на Израел да подслушва всички телефонни разговори на МВнР с посолствата ни в чужбина с тяхна специализирана апаратура и това ужасяващо престъпление се потули с звидана лекота!
Толкова ли сме безпомощни, това българите?
31 Май 2007 09:15
След като търпяхме 4 год. полуграмотния Симеончо - малко знаещ и нищо неможещ - говорещ безсмислици и с бавно развиващия си мозък побъркваше говорителя си Д Цонев, та последния си изкълчваше ченето да ни обяснява тачно какво е казал Н.В., а пък какво е искал да каже, пък какво сме разбрали ние, а какво е трябвало да разберем , сега търпим Сергейчо - без трудов стаж, само с една дипломна работа на тема "Влияние на униформата на съветския войник върху неговото самочувствие и достойнство" защо и да не опитаме с Бойко- той поне от полиция, мутри и спасителни акции разбира. И не е хилав смотаняк.Сега всички, които са нагазили лука се страхуват от него и си развръзват пъповете да врещят. Викат му КАРТОФ, ама дали ще могат да изтърпят този картоф в задниците си......
31 Май 2007 09:39
Уеуееее, ако Овчаров излезе срещу Борисов...ц.ц.ц....
31 Май 2007 10:08
За "заслугите" си към България Соломон Паси заслужава да бъде пребит с камъни.
31 Май 2007 12:54
Знае къде е далаверата Паси
31 Май 2007 14:02
Щом Шломо иска Бургас, значи така са му наредили от Тел Авив. Надушвам някаква еврейска далавера.
31 Май 2007 17:13
Ако човек се замисли ще разбере, че по-добре за България е ако вместо Доган изритаме първо Б.Борисов.
Днес в трамвая чух двама прилично изглеждащи и облечени мъже да разговарят на политическа тема и единият каза, че от съвсем сериозен източник му казали, че Б.Борисов бил в много близки контакти с Ж.Ганчев!
И като се замислих кои му са другите приятели - Гоце Ага, Крадлив дЬдо, Капон, Н.Младенов и пр. достойни личности реших да спра да мисля.
Да му мислят българите.
31 Май 2007 22:53
.........Ники Василев, Варна!!!Това е сделката за Еуродепутатката+2000 000лв.!..Горко на победените!!!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД