:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 296
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Победа

записа само Йордан Кънев при поражението на България от Кипър в плейофа за оставане във 2-ра група на зона "Европа/Африка" за купа "Дейвис" - неофициално отборно световно по тенис за мъже. В последния сингъл в Никозия пазарджиклията би Петрос Багдатис с 6:4, 6:3 и направи отпадането ни почетно - с 1-4.



6-о място

заеха българките на европейското по софтбол в гр. "Б" в Загреб (Хър). Националките ни постигнаха 2 победи в групата - 12:5 над Швейцария и 8:7 над Дания, и 3 загуби - 1:11 от Испания, 2:6 от Унгария и 0:2 от Хърватия. В мача за 5-о място България падна от Белгия с 0:9. Шампионки са испанките, които заедно с французойките се изкачват в гр. "А".



Световният

шампион по снукър за 2005 г. Шон Мърфи пристига днес на двудневна визита във Варна. Шотландецът идва по лични дела - за рекламиране на недвижими собствености по Черноморието, но феновете ще могат да се срещнат с него и да получат автограф. Мърфи ще се намира в офис на бул. "Княз Борис I" №4.



В Бахрейн

вече ще започва сезонът във Формула 1, а не както бе досега, в Австралия. "Състезанието на 16 март 2008 г. в Мелбърн ще бъде второто за новия сезон. Първото ще е в Бахрейн седмица по-рано", съобщиха организаторите от пистата "Албърт Парк".



Двукратният

олимпийски шампион по бокс Гийермо Ригондо избяга от лагера на Куба на Панамериканските игри в Рио де Жанейро (Бр). Освен Ригондо (кт. 54 кг) в неизвестност е и съотборникът му Ерисланди Лара, световен шампион до 69 кг за 2005 г.
1
637
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
24 Юли 2007 18:08
1:4 от Кипър!?!
Тука Финландия падна с 2:3 от Латвия, Гулбис взе две победи, а Ярко се контузи.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД