:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 282
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Интертото"

III кръг, първи срещи: "Тобол" (Казах) - ОФИ (Гър) 1:0, "Хамарби" (Шв) - "Утрехт" (Хол) 0:0, "Ветра" (Лит) - "Блекбърн" (Анг) 0:2, "Хайдук" (Сърб) - "Униао Лейрия" (Порт) 1:0. Реваншите са в неделя.



"Славия"

завърши 0:0 с азербайджанския "Интер" (Баку) в контрола в Банско. Там утре ще е и проверката с "Вихрен".



Нападателят

Росен Каптиев се е разбрал да подсили "Дунав" през новия сезон. Русенският клуб опитва да уговори Петър Огнянов и Калоян Янков да се върнат в тима, макар да имат оферти от Австрия.



Мартин Петров

е съвсем близо до продажба в "Манчестър Сити", твърди испанското радио "Онда Серо". Изчаква се само "Атлетико" (М) да отстрани румънския "Глория" (Бистрица) в "Интертото" и така да се класира за II предв. кръг в турнира на УЕФА. Тогава трябва да бъдат финализирани покупките на Симао ("Бенфика") и Хуан Роман Рикелме ("Виляреал"). Това ще принуди "Атлетико" да приеме офертата за Петров, за да не е на "червено" с бюджета.



Стилиян Петров

вече се е адаптирал в "Астън Вила" и се чувства много добре в отбора, обяви личният му агент Тони Макгийл пред сайта "Спортинг Лайф". "Чух се с него, той се чувства отлично и дори си е купил къща в околностите на Бирмингам. Доволен е от новите попълнения и тренировките. Изпълнен е с оптимизъм", каза Макгийл.



Фреди Люнгберг

сензационно реши да премине от "Арсенал" в друг лондонски клуб - "Уест Хем". Шведският халф преди това преговаряше с "Фиорентина" и "Манчестър С", но се нави за премине при "чуковете", за което "Арсенал" ще получат 3 млн. паунда (4,5 млн. евро). Люнгберг (30 г.) подписа за 4 г. и ще получава по 60 000 паунда (90 000 евро) седмично.
626
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД