:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,979,384
Активни 556
Страници 1,829
За един ден 1,302,066

Англичани пристигат за нападател на "Левски"

СНИМКА: ИНТЕРНЕТ
Австралийският защитник Еди Боснар (вляво) с екипа на "Хераклес".
Емисари на клуб от Висшата лига на Англия ще пристигнат в София, за да наблюдават изявите на нападателя на "Левски" Валери Домовчийски във финала за Суперкупата на България срещу "Литекс". "Сините" отказват да назоват отбора, но запознати твърдят, че това е "Болтън".

Неотдавна собственикът на "Левски" Тодор Батков обяви, че Домовчийски струва не по-малко от 5 млн. евро. Шампионите вече отказаха оферта от ПСВ "Айндховен" за 3 млн. евро.

В същото време на "Герена" стартираха преговори за привличането на австралийския защитник Еди Боснар, който играе за "Хераклес" (Хол). В "Левски" опряха до 193-сантиметровия бранител, след като капитанът на тима Елин Топузаков получи тежка контузия, а новото попълнение Шакиб Бензукан все още не се е сработил напълно с останалите. Роденият на 29 април 1980 г. в Сидни футболист е бил още в "Щурм" (Грац, Ав), "Евертън" (Анг), както и за хърватските "Риека" и "Динамо" (Загреб).

Напълно пропада привличането на мароканеца Юсуф Рабех. Шефовете на клуба на бранителя - ФАР (Рабат), са неоткриваеми и това проваля преговорите. На всичко отгоре те искат 1 млн. евро за младежкия национал, докато от българския шампион са готови да дадат максимум 500 000.

В същото време футболистите на "Левски" минаха медицински прегледи в центъра "Дианабад". Отборът е в почивка до тази вечер, когато тренира на базата си на ст. "Георги Аспарухов". След заниманието треньорът Станимир Стоилов събира футболистите на лагер преди мача за Суперкупата с "Литекс".
12
1260
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
12
 Видими 
24 Юли 2007 00:21
първо - Не мойте продадете куците коне.
второ - май нещо работата яко куца у трансферите
трето - братков му рекли у енгланд, че нещо, щело да се уреди работата
и четвръто - ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ
24 Юли 2007 00:29
Айдяааа, Захариев се зарази от изфърлеците на борат Първо от ПСВ бяха предложили 2 милиона, сега станаха 3 и мустакатия палячо зел, че ги отказал! Да бе, да точно така е станало, вервайте ми. А пък Болтън са много по-богати от ПСВ и са готови да извадят 5 милиона. Ай стига с тези партенки, то вярно, че като няма мачове е скука, ама чак пък толкова
24 Юли 2007 03:25
Логично е Болтън да се интересуват от младите играчи на Ливски, нали те бяха взели за няколко седмици Ники "Малката Перука" Михайлов, а той после се оказа в Ливърпул. Сега Болтън се оглеждат за нещо също толкова ценно, но в нападение. Имат нюх тия инглишменци сякаш...

А аз пак ще кажа: ПСВ беше перфектното място за Домовчийски да се развие, ама нà , Боратков ич и не мисли за футболното Добро на момчето. Кво да праиш, той футболист не е бил.
24 Юли 2007 07:18
Да ако е бил футболист просто щеше да пращи от интилигентност, а тои тъпанара му неден юрист, при това и милионер. Абе жив да го оревеш.
24 Юли 2007 08:26
- -
Квииииииик!... Квииииик!...
А защо ли?... К'во толко им бръкна в дупетата?...
24 Юли 2007 08:30
ЛЕВСКИ - ЛИТЕКС 2-0
24 Юли 2007 08:31
а за чорба к*р от слон
24 Юли 2007 09:01
Онзи ден КZB уцели. Това е стопираща цена. В момента на Герена са преценили, че Валери не трябва да бъде продаван. Най-вероятно до следващия трансферен прозорец. За тогава, като му дойде времето
24 Юли 2007 09:28
Ха ХА ХА !!!СмЕх, ГолЕм СмЕх!!!
Поредната измислица на Лапно*атков!! Кой ще ги гупи тея куци коне , на тея цени!!??Пак ще отидат да риткат в родната Турция!
24 Юли 2007 10:26
Бевърли, време е за хапчетата.Не забравяй и "Лептен-а"!
24 Юли 2007 22:52
Нещо да сте продали до сега Добре, че пейето се измъкна от феодалното робство
24 Юли 2007 23:05
татето дал 200 ияди юро за синчето настанил го у пансион
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД