В сюжета са забъркани ядрени оръжия, а екшънът е наистина впечатляващ дори и за вълната от филми-катастрофи от 70-те години: имаме надпревара ...' />
В сюжета са забъркани ядрени оръжия, а екшънът е наистина впечатляващ дори и за вълната от филми-катастрофи от 70-те години: имаме надпревара ...' />
:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,979,395
Активни 555
Страници 1,840
За един ден 1,302,066

Отправки за петък

Филм-катастрофа

"Летище' 79"

В сюжета са забъркани ядрени оръжия, а екшънът е наистина впечатляващ дори и за вълната от филми-катастрофи от 70-те години: имаме надпревара с френски изтребител, загуба на вратата на товарния отсек на порядъчна височина, аварийно кацане сред преспите на Алпите (френските, разбира се), както и зрелищна експлозия, случила се тъкмо навреме, за да бъдат евакуирани всички пътници, дори и отрицателните герои. През това време репортерката Маги Уелън разкрива уличаващо доказателство за пъклените дейности на магната д-р Кевин Харисън.

Режисьор: Дейвид Лауъл Рич, с Ален Делон, Сюзън Блейкли, Робърт Уогнър, Силвия Кристел и др., САЩ, 1979 г.

БИ ТИ ВИ 00.00



Криминален

"Приключенията на Шерлок Холмс: Последният вампир"

Хора, сковани от ужас, намират Шерлок Холмс и доктор Уотсън, когато отиват в селцето Съсекс по молба на местния свещеник. Обектът на страха им е младежът Джон Стоктън - потомък на рода Сейнт Клеър, които според легендата са вампири и изпиват кръвта на жертвите си. Така е, докато народът не се вдига на бунт и не ги праща в небитието. Със смъртта им идва краят на бедите, докато един век по-късно не се появява Стоктън. С него се връща и страданието - неколцина човека лягат болни със странен белег на шията като от вампирска целувка. Холмс обаче не вярва на зловещото предание и търси логично обяснение на събитията, които смразяват кръвта.

Режисьор: Тим Съливан, с Джеръми Брет, Едуард Хардуик и др., Великобритания, 1993 г.

TV 7 21.00



Драматичен сериал

"Политиката и Да Винчи"

Топполицай, който става всенароден любимец заради непримиримата си борба с лошите, напуска службата си и влиза в политиката. Кандидатира се за кмет на голям град и печели изборите.

Не, това не е актуален епизод от българската действителност, а завръзката на канадски сериал. Името на героя е Доминик да Винчи и той става градоначалник на Ванкувър.

Pежисьор: Крис Хедок, с Никълъс Кембъл, Йън Трейси, Бенжамин Ратнер и др., Канада, 2005 г.

TV 7 23.50



Екшън - комедия

"Слабо сърце"

Джак Мууни е бял полицай, който си пада малко расист и непрекъснато влиза в пререкания с чернокожия си колега Наполеон Стоун. Неочаквано обаче Стоун е застрелян, а в същото време страдащият от сърце Мууни получава пристъп. Налага се спешна трансплантация, а донор е... чернокожият Стоун. Оказва се, че заедно със сърцето в тялото на Мууни се е вселил и духът на Стоун. Сега полицаят си има постоянна компания. Духът е силно обезпокоен, че Мууни не се грижи достатъчно за новото си сърце и не спира да му натяква за това...

Режисьор: Джеймс Периът, с Боб Хоскинс, Дензъл Уошингтън, Рей Бейкър и др., САЩ, 1990 г.

ДИЕМА 21.50



Eкшън

"Скорост"

Лосанжелиските ченгета Джак Трейвън и Хари Темпъл спасяват група заложници, задържани за откуп в асансьор, зареден с експлозиви от лудия бомбаджия Хауърд Пейн. Разгневен, Пейн поставя ново предизвикателство на Трейвън: заредена бомба в произволно избран градски автобус ще се активира, когато той достигне скорост от 80 км/ч, и ще експлодира, ако скоростта се намали или някой от пътниците направи опит да слезе. "Скорост" е от тези филми, които се превръщат в прототип на хиляди второстепенни последователи, но нито изминалото време, нито огромното количество от имитатори не могат да принизят качеството на този неистов екшънтрилър.

Режисьор: Ян де Бонт, с Кеану Рийвс, Денис Хопър, Сандра Бълок, Джеф Даниълс, Джо Мортън и др., САЩ, 1994 г.

FOX Life 21.00



Музикална драма

"Ти водиш"

Пиер Дюлен е учител по танци, имащ уникален принос към нюйоркската училищна система. Изцепката на ученика Рок, потрошил колата му от немотивирана тийнейджърска злоба, кара Пиер да предложи на строгата директорка на училището Огюстин Джеймс да преподава на проблемните деца танци безплатно. Децата, разбира се, реагират с присмех. Но с помощта на своя привлекателна колежка Пиер доказва, че танци като тангото са далеч по-чувствени от така обичаните от тийнейджърите хип-хоп движения. В началото буйни, скоро вулгарните ученици започват да гледат с уважение на страстта на Пиер към танца.

Режисьор: Лиз Фридландър, с Антонио Бандерас, Роб Браун, Йая Дакоста, Алфри Уудърд и др., САЩ, 2006 г.

HBO 21.05
1203
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД