:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 237
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за понеделник 31 януари

Фантастична комедия

"Ловци на духове"

В град Ню Йорк има проблем - увеличава се броят на паранормалните явления и единствените, които го знаят, са трима гениални, но леко отнесени парапсихолози, които са изгубили лиценза за научната си дейност. Изхвърлени от академията, те започват самостоятелен бизнес. Докторите Венкман, Станц и Спенглър отварят офис в стара пожарна, превръщат се в "ловци на духове" и започват да ловят духове, призраци и полтъргайсти срещу заплащане. Но дори тези опитни професионалисти са подложени на тежко изпитание, когато красивата Дана Барет и странният й съсед са обсебени от демоните, които обитават сградата им. Всички призраци се развилняват на воля, а нашите герои ще влязат в люта битка с демоните в тяхното светилище на покрива на сградата.

Режисьор: Айвън Райтман, с Бил Мъри, Дан Акройд, Сигърни Уивър, Харолд Реймис, Ани Потс, Уилям Атертън и др., САЩ, 1984 г.

НОВА 16.00



Мюзикъл

"Ани"

Действието се развива в Ню Йорк в периода на Голямата депресия. Ани е будно момиченце от сиропиталище, ръководено от тираничната г-ца Ханиган. Ани е изпълнена с надежди, когато мултимилиардерът Оливър Уорбъкс решава да вземе едно сираче за седмица, за да подобри имиджа си. Ани успява да се вреди, а впоследствие Уорбъкс осиновява момичето. Междувременно той издирва родителите й и двама мошеници в заговор с г-ца Ханиган решават да приберат обявената награда. Животът на Ани е в опасност. В последния момент я спасяват кученцето Санди, останалите сирачета и Уорбъкс.

Режисьор: Джон Хюстън, с Албърт Фини, Карол Бърнет, Тим Къри, Бернъдет Петърс, Едуард Хърман и др., САЩ, 1982 г.

НОВА 08.30



Кино-документални филм на IMAX

"Антарктида"

"Антарктида" е филм, посветен на неутолимия копнеж на хората да изследват най-високия, най-ветровития, най-студения и най-безлюдния континент на Земята. Филмът ще заведе зрителите на едно уникално пътешествие над ледникови пукнатини и внушителни върхове, ще ги потопи под водата заедно с първите хора, влезли в кристалните пещери под ледниците. Вижте как учените пробиват хилядолетен лед, за да разкрият тайните на антарктическото минало! Присъединете си към компанията на пингвините в техния грациозен подводен балет!

TV 7 10.00



Мюзикъл

"Коледна песен"

Безсмъртната коледна история на Чарлс Дикенс този път е вдъхновение за мюзикъл. Прочутият сребролюбец Скрудж, който смайва Лондон от средата на XIX в., пее и танцува на екрана. И понеже е казано, че който пее, зло не мисли, сърцето на Скрудж най-изненадващо се отваря към доброто. За да докаже, че на Коледа наистина се случват чудеса.

Режисьор: Артър Алън Сийдълман, с Келси Грамър, Дженифър Лав Хюит, Джейсън Алигзандър и др., САЩ - Унгария, 2004 г.

TV 7 10.45



Криминална комедия

"Десет ярда"

След безпаметен запой Брус Уилис се събужда чисто гол и с ужас открива, че до него сладко похърква Матю Пери, също дибидюс.

Това не е сензационна находка на някой щастлив папарак, а епизод от лудата комедия "Десет ярда" - продължение на хита "Девет ярда". Пери отново е незлобливият зъболекар Оз, а Уилис - безмилостният наемен убиец Джими Лалето. След като в предния филм с помощта на Оз той забягна в Мексико, сега се е отдал на безгрижен семеен живот, обут в пантофки-зайчета. Оз пък го тресе параноя, че някой го преследва. И Лалето, ако иска да помогне на авера си, трябва да изуе зайчетата и да се хваща на работа.

Режисьор: Хауърд Дойч. Участват още: Кевин Полак, Аманда Пийт, Наташа Хенстридж и др., САЩ, 2004 г.

TV 7 21.00



Драма

"Сбогом, Ленин"

Непретенциозна и много мила сладко-горчива история за семейство от ГДР по време и след сриването на Берлинската стена. Поради изпадането си в кома майката е пропуснала събитието, а синът - ентусиазиран социалист, решава да крие от нея страшната новина.

Режисьор: Волфганг Бекер, с Даниел Брюл, Катрин Зас, Чулпан Каматова, Мария Симон, Флориан Лукас, Александър Байер, Бургхарт Клауснер, Михаел Гвиздек и др., Германия, 2003 г.

ДИЕМА 2 11.40
1162
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД