:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 274
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за неделя, 30 декември

Комедия

"Звездна нощ"

Един от моделите на Винсент ван Гог - селянката Марго, му дава да пие специален картофен еликсир и му пророкува, че сто години след смъртта си той ще бъде призован от любовта на цветята в света на живите, за да поправи грешките си. Век по-късно, когато картините на Ван Гог вече се продават за милиони, художникът възкръсва в Пасадена и среща голямата си любов Кати. Мисията му е да създаде благотворителен фонд за нуждаещи се художници, но за целта трябва да докаже, че наистина е Винсент ван Гог.

Режисьор: Пол Дейвис, с Дейвид Абът, Лиса Уолц, Лу Вагнер и др., САЩ, 1999 г.

БИ ТИ ВИ 10.30



Комедия

"Полицаят в Ню Йорк"

Ежегодният международен конгрес на полицията се провежда в Ню Йорк и Франция ще бъде представлявана от управлението в Сен Тропе. На кораба старши-сержант Крюшо е заинтригуван от пътничка, която подозрително прилича на дъщеря му Никол, докато старшина Жербе се опитва да упражнява английския си. В Ню Йорк ги очакват изненади както в работата, така и по отношение на развлеченията...

Втората част от приключенията на Людовик Крюшо заменя плажовете на Ривиерата за Статуята на свободата и ни отвежда на "Таймс Скуеър", в Малката Италия и Китайския квартал.

Режисьор: Жан Жиро, с Луи дьо Фюнес, Мишел Галабрю, Кристиан Марен, Женевиев Град, Жан Лефевр и др., Франция, 1965 г.

БИ ТИ ВИ 13.00



Комедия

"Свирепи създания"

Род Маккейн е милиардер, който купува губещи предприятия и ги затваря. Под прицел е взел и един зоопарк в Англия. Но гледачите на животните няма да позволят зоопаркът да се превърне в голф игрище и ще се борят с всякакви средства да спасят питомците си.

Режисьор: Фред Чеписи, с Джон Клийс, Джейми Лий Къртис, Кевин Клайн и др., САЩ, 1997 г.

БИ ТИ ВИ 15.00



Приключенска комедия

"Капитан Рон"

След като наследява яхта, чикагският бизнесмен Мартин Харви повлича семейството си към Карибските острови, за да я регистрира. Без каквито и да е умения в мореплаването, той взема все пак умно решение - наема дългокос, едноок маргинал, представящ се като капитан Рон, за да отведе всички до Маями. По време на плаването и без друго нескопосаният морски вълк непрестанно губи посоката, докато с естественото си поведение не става любимец на всички в семейството, освен на Мартин.

Режисьор: Том Еберхард, с Кърт Ръсел, Мартин Шорт, Мери Кей Плейс и др., САЩ, 1992 г.

БИ ТИ ВИ 16.30



Романтична драма

"Да срещнеш Джо Блек"

Смъртта приема тялото на наскоро починалия Джо Блек, за да може да витае сред хората. Той се озовава в дома на следващата си жертва - богатия индустриалец Уилям Париш. Докато Париш потиска всяка човешка емоция у себе си, Джо (Смъртта) се увлича сериозно по дъщеря му Сюзън. Сценарият е свободна вариация по филма на Мичъл Лайсън с Фредрик Марч от 1934 г. "Смъртта си взима ваканция".

Режисьор: Мартин Брест, с Брад Пит, Антъни Хопкинс, Клер Форлани, Джейк Уебър и др., САЩ, 1988 г.

БИ ТИ ВИ 20.00



Фентъзи екшън

"Фантастичната четворка"

Четирима астронавти са поели на мисия на борда на нов експериментален космически кораб, когато неочаквано са подложени на масивно облъчване с гама-лъчи. Произшествието води до странни трансформации във всеки у тях. Рийд Ричардс - учен от световна класа и водач на мисията, може вече да разтяга тялото си като ластик и се нарича Мистър Фантастик. Партньорката му Сю Сторм развива способността да става невидима, когато си пожелае, и започва да се нарича подобаващо - Невидимото момиче. По-малкият й брат - Джони Сторм, се преименува на Човека Факла заради новите си възможности да подпалва тялото си, когато му хрумне. А Бен Грим - пилотът на кораба, мутира в чудовищно създание със свръхчовешка сила и мускули като камък и нарича себе си Нещото. Заедно астронавтите стават известни като Фантастичната четворка. Те започват да използват необичайните си умения, за да се борят с престъпността, бързо намирайки си враг в лицето на Д-р Дуум.

Режисьор: Тим Стори, с Йоан Гръфъд, Джесика Алба, Крис Евънс, Майкъл Чиклис и др., САЩ, 2005 г.

HBO 21.05
1142
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД