:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 227
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за петък 28 декември

Екшън, научна фантастика

"Смокинг"

След като милионерът Кларк Девлин е ранен, личният му шофьор Джими Тонг трябва да му отнесе някои необходими вещи в болницата. В дома на Девлин Тонг попада на красив смокинг, който ще се окаже много повече от обикновен костюм. Той е с вградени свръхмодерни системи за разузнаване и прави своя притежател супер силен и ловък. С помощта на тайна организация и начинаещ партньор Тонг ще трябва да докаже, че може да се справи със световния шпионаж.

Режисьор: Кевин Доновън, с Джаки Чан, Дженифър Лов Хюит, Джейсън Айзакс и др., 2002 г.

БИ ТИ ВИ 20.00



Трилър

"Око на обществото"

Бърнстийн е фотограф на свободна практика за нюйоркските таблоиди през 40-те години. Той е напълно отдаден на работата си - с полицейска радиостанция в жабката на колата си и преносима фотолаборатория той бързо се озовава на местопрестъпленията и работи максимално ефикасно. Така улавя с обектива си не един и двама гангстери, политици, ченгета и проститутки, а снимките се озовават тутакси във вестниците. Умението му да се озовава на горещите места преди полицията му е донесло доста врагове. Проблемите за Бърнстийн започват, след като се съгласява да издири един гангстер по заръка на Кей - сексапилната собственичка на моден манхатънски нощен клуб. Бърнстийн си свършва работата и намира мъжа, но той се оказва мъртъв. Когато информира полицията, го обявяват за главен заподозрян, а става ясно, че от случая се интересува и ФБР.

Режисьор: Хауърд Франклин, с Джо Пеши, Барбара Хърши, Станли Тучи и др., САЩ, 1992 г.

БИ ТИ ВИ 00.00



Драма

"Добър за един ден"

Спортният коментатор Хенри Рамиро неочаквано е изправен пред предизвикателство. Отправя му го смъртно болен, но изпълнен с оптимизъм 15-годишен младеж. Рамиро трябва да се опита да бъде добър, любезен и услужлив само за един ден. Експанзивният коментатор се съгласява и получава неочаквана благодарност свише - рейтингът му скача до небесата. Съдбата на болното момче обаче оказва още по-необичаен ефект у арогантния доскоро Рамиро. Сърцето и душата му се преобръщат.

Режисьор: Ерик Ланювил, с Джордж Лопес, Джеймс Кърк, Лиса Видал и др., САЩ, 2004 г.

ДИЕМА 13.15



Комедия

"Коледна ваканция"

Коледа е и Кларк решава да покани цялата си фамилия на "най-забавното и най-старомодно семейно тържество, което никой няма да забрави". Главата на семейството е решен твърдо този път всичко да е перфектно. Но злата съдба му готви изненада - всичко тръгва наопаки. Редом с канените гости неочаквано пристигат "забравените" братовчеди Катрин и Еди заедно с две от децата си. Омразните роднини, изглежда, ще превърнат къщата в лудница, а идиличната коледна нощ - в истински ад.

Режисьор: Джеремая Чечик, с Чеви Чейс, Бевърли Д`Анджело, Ранди Куейд и др., САЩ, 1989 г.

ДИЕМА 20.00



Криминален

"Късметът на Слевин"

Случай на сгрешена самоличност запраща Слевин в центъра на разразилата се между двамата най-големи опоненти в града война: криминалните босове Равина и Шефа. Слевин е непрекъснато под зоркото око на безкомпромисния детектив Бриковски, както и на убиеца Гудкат. Притиснат от събитията, героят се опитва да намери изход, като замисля свой собствен гениален план за измъкване...

Режисьор: Пол Макгигън, с Брус Уилис, Джош Хартнет, Морган Фрийман, Луси Лиу, Бен Кингсли и др., Германия - САЩ, 2006 г.

ДИЕМА 21.50



Драма

"Титаник"

Вплитайки любовна история между бъдещата богаташка съпруга Роуз Бюкейтър и авантюриста от работническата класа Джак Доусън в най-известната морска катастрофа в историята, както и модерна сюжетна линия за спасяването на изгубен диамант от дъното на океана, Джеймс Камерън всъщност предлага любовна мелодрама от най-висока класа. Филмът прави от Уинслет голяма звезда, от Ди Каприо - суперзвезда, а буквално титаничният режисьорски талант, разкрит във впечатляващата възстановка на потъването на "Титаник", превръща филма в изключително въздействаща история - толкова универсална и затрогваща, че успява да прекоси всякакви културни граници и да заплени публиката по целия свят.

Режисьор: Джеймс Камерън. Участват още: Били Зейн, Франсиз Фишър, Кати Бейтс, Дейвид Уорнър, Виктор Гарбър, Глория Стюарт, Бърнард Хил, Джонатан Хайд, Бил Пакстън, Сюзи Еймис, Дани Нучи, Бърнард Фокс и др., САЩ, 1997 г.

FOX Life 21.00
1037
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД