:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 301
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за четвъртък, 27 декември

Приключенска фентъзи комедия

"Котка с шапка"

Хлапетата Конрад и Сали Уолдън са брат и сестра, оставени един ден от майка си съвсем сами у дома. Така те се оказват посетени от пакостливата котка от заглавието и нейния антураж, които сякаш само това са чакали. Последвалите патила на бездруго немирните малчугани просто скриват шапката на хлапака от "Сам вкъщи" - все пак друго си е, когато наоколо вилнее и някой щур котак.

Режисьор: Бо Уелч, с Майк Майърс, Алек Болдуин, Кели Престън, Дакота Фанинг и др., САЩ, 2003 г.

БИ ТИ ВИ, 20.00



Криминална драма

"Море от любов"

Отегченият нюйоркски детектив Франк Келър се влюбва в Хелън Крюгер - главната заподозряна в убийството, което разследва. Историята държи както зрителите, така и героите си в състояние на постоянно напрежение и възбуда - емоционална комбинация, която води до буквалното прелитане на искри между главните герои. Партньорството им е завладяващо, а любовните сцени помежду им - едни от най-горещите на 80-те. Заслужава да се отбележат и запомнящите се диалози.

Режисьор: Харолд Бекър, с Ал Пачино, Елън Бъркин, Джон Гудман, Майкъл Рукър и др., САЩ, 1989 г.

БИ ТИ ВИ, 00.00



Анимация

"Пътешествието на Попай - търсенето на Пати"

Най-прочутият моряк в света, който яде спанак, тръгва към нови изпитания. Цялата банда е тук, в тази морска приказка. Приятелите се присъединяват към Попай, за да спасят отдавна изгубения Папи от злата и грозна морска вещица.

Сценаристи: Пол Райзър и Джим Хардисън, с гласовете на Бил Уест, Табита Джърмейн, Гари Чалк и др., Канада - САЩ, 2004 г.

ДИЕМА, 09.05



Приказка

"Пещерата на златната роза 4"

Черен вихър обикаля приказната страна. Той сее смърт сред хора, животни и растения, изсушава реките и езерата. Бедствието достига и кралството на Фантагирo. Тогава тя среща принц Пърсел, който следва злите сили, за да си върне откраднатия замък. След като дворецът на Фантагирo също изчезва, тя тръгва заедно с Пърсел, за да намери дома си, народа си, семейството си и любовта си...

Режисьор: Ламберто Бава, с Алесандра Мартинес, Урсула Андерс, Николас Роджърс и др., Италия, 1994 г.

ДИЕМА, 10.00



Приключенски, 1 част

"Пътешествията на Гъливер"

Корабният лекар Гъливер по чудо се спасява след буря в морето и попада в удивителната страна Лилипутия. Необикновени приключения го очакват в тази страна, в която живеят петнайсетсантиметрови човечета, а най-високите домове са по-ниски от стол. Във втората част на приключението вече сме в страната на великаните. Доскоро великан сред лилипутите, тук Гъливер започва да се усеща твърде крехък и уязвим. Злополучният пътешественик преминава през големи премеждия и опасности по време на своите странствания, но накрая намира щастието си при себеподобните.

Режисьор: Чарлз Стъридж, с Тед Дансън, Мери Стийнбъргън, Джеймс Фокс и др., Великобритания - САЩ, 1996 г.

ДИЕМА, 18.20



Комедия

"Зареден пищов"

Поредният размазващ тийнейджърски филм от колекцията National Lampoon, в който смеха и забавата са фактор! Действието се развива в един колеж, където се извършват престъпления, секс, проституция, кражба, измами, любовни триъгълници, изневери и наркопласьорство. Място, където по случайност всичко това се събира накуп и смехът, и забавлението са на максимум. Комедия която няма цензура и с която ще си умрете от смях.

Режисьор: Дейвид Хилънбранд, с Татяна Али, Боти Блис, Гейбъл Кар и др., САЩ, 2003 г.

ДИЕМА, 20.00
1271
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД