:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 278
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за вторник 25 декември

Детска анимация

"Чудото на Санта Клаус"

Едно време, когато още нямало Коледа и коледни играчки, вдън горите живеели най-различни вълшебни безсмъртни създания. На тях им било забранено да общуват с хората. Но един ден сред дърветата намерили подхвърлено човешко дете и решили да го отгледат. Нарекли го Клаус, което на техния език означавало "малък". Но Клаус-Никълъс скоро пораснал и решил да посвети живота си на своите събратя - хората.

Режисьор: Глен Хил, с Роби Бенсън, Дикси Картър, Хол, Холбрук и др., САЩ, 2000 г.

БИ ТИ ВИ 09.00



Приключенски. 1 част

"Легенда за Леприконите"

Американският бизнесмен Джак Удс наема малка къща на вълшебния Изумруден остров, която се обитава от семейство Леприкони. Техният син Мики и приятелите му проникват неканени на костюмирания бал на елфите и Мики се влюбва в принцеса Джесика. Тяхната любов възпламенява отново враждата между Леприконите и елфите, която прераства във война. Великата Банши предупреждава, че последствията ще са ужасни, и Джак Удс е избран да възстанови мира. Удс прекъсва собствения си любовен роман с привлекателната Катлийн, за да им помогне, и е въвлечен в странно и прекрасно магическо приключение.

Режисьор: Джон Хендерсън, с Ранди Куейд, Упи Голдбърг, Роджър Долтри и др., САЩ, 1999 г.

БИ ТИ ВИ 10.20



Анимация

"Търсенето на Немо"

Животът във Великия бариерен риф е пълен с опасности, когато си една малка рибка. А за Марлин, самотен родител, решен да опази единствения си син, той е изпълнен с постоянни страхове и грижи. Когато идва времето Немо да напусне защитения си морски дом и да тръгне на училище, Марлин го съпровожда, примирайки от страх. Непослушният Немо успява да избяга от баща си и любопитството му е наказано - той е заловен от хората пред безпомощния поглед на баща си. Тогава Марлин предприема отчаяно издирване на сина си. По пътя той се сблъсква с рибата Дори, която любезно му предлага помощта си. Единственият проблем е, че тя страда от загуба на краткотрайната памет и забравя всичко секунди след като се е случило. Тази странна и забавна двойка се впуска в невъзможна мисия.

Режисьор: Андрю Стантън. С гласовете на Христо Мутафчиев, Пенко Русев, Николай Урумов, Иван Ранков, Ася Рачева и др., САЩ, 2003 г.

НОВА 16.30



Семеен

"Снежно чудо"

На Бъдни вечер светът е връхлетян от вълшебна снежна виелица и поредица от малки чудеса променят живота на различни хора: Пола, нещастно влюбена шаферка на сватбата на най-добрата си приятелка, която с помощта на бурята внезапно разбира, че несподелената й любов с младоженеца не е чак толкова несподелена. Бев е наскоро овдовяла жена, която заминава за Ню Мексико, за да избяга от спомените за любимата ваканция на съпруга си. Пилар е самотна разведена майка, която се ужасява при мисълта, че синът й Мигел ще прекара Коледа с баща си - насилник. Люк, който е затворен в малкия си апартамент с лудата си леля Лула, е изумен, когато тя разкрива тайните любовни връзки, които е имала с някои прочути актьори. И Марджийн, която благодарение на бурята разкрива истината за неверния си съпруг.

Режисьор: Питър Вернер, с Попи Монтгомъри, Дженифър Еспозито, Ерик Шманда, Камрин Манхайм, Мери Тайлър Мур и др., САЩ, 2005 г.

НОВА 10.30



Приключенски, екшън

"Карибски пирати: Проклятието на черната перла"

Лошата слава на капитан Джак Спароу се носи из Карибите. Някои казват, че не е достоен дори да го заплюеш, други - че е най-великият пират, обикалял някога моретата. Затова, когато красивата, но буйна дъщеря на губернатора Елизабет е похитена от лукавия капитан Барбоса, нейният страстен ухажор Уил Търнър убеждава Джак да му помогне да я спасят. Но Джак има собствен мотив да преследва пиратите на Барбоса - те са откраднали любимия му кораб "Черната перла" и Джак е решен да си го върне.

Режисьор: Гор Вербински, с Джони Деп, Орландо Блум, Кийра Найтли, Джонатан Прайс, Джефри Ръш, Джак Дейвънпорт и др., САЩ, 2003 г.

НОВА 20.00



Комедия

"Абсурди по Коледа"

Братовчедът Еди е уволнен точно преди Коледа от лаборатория за ядрени изследвания, където е използван като опитно свинче. Маймуна от лабораторията ухапва Еди и за да предотврати евентуален съдебен иск, шефът му праща него и семейството му на коледна ваканция на тихоокеански остров. В тропическия рай безполезният Еди става нов човек - смел, находчив и отговорен за семейството си.

Режисьор: Ник Марк, с Ранди Куейд, Дана Барън, Джейк Томас, Джулиан Стоун, Бевърли Гарланд, Едуард Аснер и др., САЩ, 2003 г.

НОВА 15.00
1472
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД