:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 268
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за понеделник 24 декември

Приключенска анимация, 1 част

"Земята преди време"

В търсене на приключения в тяхната спокойна долина петте динозавърчета си правят скривалище. Оттам те виждат как двама крадци отмъкват яйце от гнездо. Те тръгват след тях и успяват да върнат яйцето, без родителите му да забележат, но междувременно отварят пролука в стената, през която в долината се вмъкват двама Острозъби. Всички трябва да обединят усилия, за да ги прогонят и да запазят спокойния живот в долината.

Режисьор: Рой Алан Смит, със Скот Макейфи, Кандас Хюстън, Хедър Хоган и др., САЩ, 1994 г.

БИ ТИ ВИ 9.00



Семейна комедия

"Коледата на Каръл"

Каръл Картман е водещата звезда на телевизионно шоу. Язвителна, строга и безкомпромисна, тя е страшилище за целия си екип. Но нещо ще се случи по време на следобедната й дрямка преди коледното шоу. Ще я посетят три призрака, които изцяло ще променят отношението й към хората и света.

Режисьор: Матю Ирмас, с Тори Спелинг, Дина Манолф, Джейсън Брукс и др., САЩ, 2003 г.

БИ ТИ ВИ 10.20



Детска приключенска комедия

"Том и Хък"

Том Сойер отчаяно иска да се сприятели с буйното сираче Хъкълбери Фин, който живее съвсем сам в покрайнините на града. Том е увлечен и от мъжкараната Беки Тачър, която е дъщеря на градския съдия. Докато си търсят белята една вечер, Том и Хък стават свидетели на убийство в гробищата. Те виждат как Индианеца Джо убива местния погребален агент и взема от него карта на скрито съкровище. Приятелят на Том - Мъф Потър, е погрешно обвинен за престъплението, но Том и Хък знаят кой е истинският убиец. Хък кара Том да се закълне, че няма да разкрие истината, тъй като и двете момчета се страхуват, че Индианеца Джо ще ги убие, ако проговорят. Том трябва да избере между приятелството си с Хък и желанието си да помогне на Мъф и да изправи истинския убиец пред правосъдието. Докато се опитват да открият съкровището в една пещера, те попадат на самия страховит Индианец Джо.

Режисьор: Питър Хюит, с Джонатан Тейлър Томас, Брад Ренфро, Ерик Швайг, Ейми Райт, Рейчъл Лий Кук и др., САЩ, 1995 г.

БИ ТИ ВИ 12.30



Анимация

"Братът на мечката"

Сниман сред величествения пейзаж на северозападните райони на САЩ, този филм разказва за млад боец на име Кенаи, чийто живот взема неочакван обрат, когато Великите духове го трансформират в мечка - съществото, което той мрази повече от всичко. Кенаи се сприятелява с малкото мече Кода и се опитва да си върне човешката форма, когато неговият брат му възлага мисията да отмъсти за поруганата семейна чест. Чрез прекрасната анимация и завладяващото чувство за хумор този филм изгражда неповторима галерия от герои и рисува незабравима приказка за куража, честта и откриването на себе си.

Режисьори: Арън Блейс и Роб Уокър. С гласовете на Димитър Рачков, Кръстьо Лафазанов, Любомир Нейков, Златина Тодева и др., САЩ, 2003 г.

НОВА 17.00



Комедия

"Елф"

Една Бъдни вечер много отдавна едно бебе пропълзяло в чувала с играчки на Дядо Коледа. Отгледан като елф, Бъди израства три пъти по-висок от най-едрия елф и разбира, че никога няма да се почувства у дома си на Северния полюс. Тази Коледа Бъди тръгва да търси истинското си място на света - в Ню Йорк. Бъди открива своя баща работохолик, който е в списъка с "непослушните" на Дядо Коледа, нова майка и десетгодишен брат, който не вярва в Дядо Коледа и елфите. Най-после Бъди е открил своята съдба - да спаси Коледа за Ню Йорк и света.

Режисьор: Джон Фавро, с Уил Фърел, Джеймс Каан, Зоу Дешанел, Мери Стийнбъргър, Боб Нюърт, Едуард Аснер и др., САЩ, 2003 г.

НОВА 20.00



Семейна комедия

"Баба и Дядо Коледа"

Като дете Луси Кълънс помоли Дядо Коледа да върне баща й от Виетнам. Баща й наистина се връща, но в ковчег. Опечалената Луси решава, че Коледата, както и всички други празници, са губене на време. Луси вече е голямо момиче и е безжалостната продуцентка на телевизионния хоумшопинг канал "Пазарувай и ликувай". Докато прави прослушване на актьори за ролята на Дядо Коледа, тя наема симпатичния старец Ник, истинският Дядо Коледа, който обаче трябва да се пенсионира след 200-годишна служба и трябва да намери своя заместник. Той се спира на не когото и да е, а на самата Луси. Ако тя обаче откаже, ледовете на Северния полюс ще започнат да се топят и ще настане истински погром за цялата планета.

Режисьор: Питър Вернер, с Упи Голдбърг, Найджъл Хоторн, Брайън Стокс Мичъл, Виктор Гарбер, Мелоди Гарет и др., САЩ, 2001 г.

НОВА 10.40
1737
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД