:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 226
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за събота 22 декември

Романтична драма

"Чудовищният четвъртък "

Евен и Торд са стари приятели. Евен цял живот е обичал Карен, но тя очаква дете от Торд и се омъжва за него. Торд е всичко, което Евен не е. Той е красив, кара сърф като бог и има успешна кариера. Скоро след сватбата с Карен Торд заминава за Сингапур на т.нар. бизнес пътуване, на което взема и любимия си сърф...

Режисьор: Арилд Йостин Омундсен, с Вегар Хьол, Силье Саломонсен, Андреас Капелен, Кристиан Сколмен, Ким Бодня, Ибен Хиейле и др., Норвегия, 2004 г.

CINEMAX 16.45



Комедия

"Наследниците"

Британският херцог Томи Бътерфлай Рейнбоу Пийс Пейтъл е разменен при раждането си, тъй като родителите му неволно го забравят в ресторант и вземат погрешка друго бебе. Томи е отгледан от пакистанци и когато разбира кой е в действителност, той започва да крои планове как да убие невинния американец Хенри Бълок, който неволно е заел неговото място. След като се проваля, комичният Томи наема не по-малко смешния адвокат Раул Шагринд, който е толкова вещ в занаята, че няма как да не му помогне да си възвърне благородническата титла.

Режисьор: Робърт Йънг, с Рик Моранис, Ерик Айъл, Барбара Хърши, Катрин Зита-Джоунс и др., САЩ, 1993 г.

БИ ТИ ВИ 13.00



Криминална романтична комедия

"Мики Синьото око"

Майкъл Фелгейт е британски емигрант, който живее в Манхатън и притежава преуспяваща аукционна къща, която търгува с редки и ценни предмети на изкуството. Когато Майкъл среща Джина, той тутакси хлътва по нея, а три месеца по-късно иска ръката й. Джина своевременно го уведомява, че няма как да се омъжи за него заради семейството си. Заинтригуван, Майкъл решава да разбере какво пък чак толкова му има на това семейство. И когато проследява бащата на Джина - Франк, разбира естеството на семейните й проблеми. Франк е мафиотски бос и немалко от предишните ухажори на дъщеря му са имали злочеста съдба, тъй като са се оказали неспособни да се пригодят към неговия престъпен начин на живот. Не щеш ли, Франк тутакси харесва Майкъл и дори го моли за някои дребни услуги. Докато се усети, се оказва, че Майкъл вече препира мафиотски пари чрез аукционната си къща и трябва да се представя пред конкурентните гангстери като Мики Синьото око - мафиот от Канзас Сити.

Режисьор: Кели Мейкин, с Хю Грант, Джеймс Каан, Джийн Трипълхорн, Бърт Йънг и др., САЩ - Великобритания, 1999 г.

БИ ТИ ВИ 20.00



Комедия

"Мозъчни донори"

В тази невероятно забавна комедия в памет на братята Маркс трима идиоти решават да помогнат на богата вдовица да изпълни мечтата на живота на мъртвия й съпруг - да основе балетна трупа на световно ниво. Въпросното трио, свързано единствено от споделения от тримата талант да изпадат в нелепи ситуации, ще се втурне в света на висшето общество и изкуството и ще го промени завинаги.

Режисьор: Денис Духан, с Джон Туртуро, Джулиана Доналд, Боб Нелсън, Мел Смит, Спайк Александър и др., САЩ, 1992 г.

НОВА 13.00



Хорър фантастика

"Заразно зло"

Фатална грешка при експеримент със суперкомпютър в секретна лаборатория е на път да затрие човечеството. Ужасен вирус превръща хората в зомбита канибали, пръкват се и кучета мутанти, пред които баскервилският им събрат изглежда сладък и невинен като кокер шпаньол. Отряд командоси тръгва на решителен бой с изродите за оцеляването на майката земя. Най-всеотдайна от всички е Алис, която разкрива всичко от себе си - в буквалния и преносния смисъл.

Режисьор: Пол Андерсън, с Мила Йовович, Мишел Родригес, Ерик Мабиус и др., Великобритания - Германия - Франция - САЩ, 2002 г.

TV 7 23.30



Научнофантастична анимация

"Камера потъмняла"

Действието се развива в предградие на Ориндж Каунти в близкото бъдеще. Филмът проследява навлизането в употреба на наркотик, водещ до особено пристрастяване, наречен Субстанция Д. Наглед безобидният собственик на имоти Робърт Арктър е приютил в една от сградите си здраво зарибените Джим Барис и Ърни Лъкман. Всъщност Арктър работи като агент под прикритие за Отдела за борба с наркотиците, но самият той също се е пристрастил. Докато сваля наркодилърката Дона Хотърн в опит да научи името на доставчика й, Арктър получава заповед да следи своя собствен дом. Предполага се, че един от неговите обитатели е сред най-богатите клиенти на Дона.

Режисьор: Ричард Линклейтър, с Кеану Рийвс, Робърт Дауни-син, Уди Харълсън, Уинона Райдър и др., САЩ, 2006 г.

CINEMAX 21.00
936
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД