:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 216
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Акценти от седмицата

ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА

Празничната програма на bTV отново ще предложи на своите зрители различни тематични предавания. На Бъдни вечер от 22:30 ч. ще има празнично издание на "Шоуто на Слави". На 30 декември предаването "Сблъсък" ще изпрати годината със специалните си гости в студиото - Митко Павлов и Робин Кафалиев, които ще разкажат повече за най-известния игрови формат в света - Форт Бояр. В новогодишната нощ bTV ще заложи на смеха и забавлението, като всички регулярни предавания ще излязат със специални новогодишни издания. Още от сутринта предаването "Бон Апети" ще заложи на специални празнични рецепти.

Празничната новогодишна вечер ще започне точно в 18:00 ч. със специалното издание на предаването "Това го знае всяко хлапе", което от 21 декември до 8 януари ще излъчи дванайсет празнични издания, в които ще участват дванайсет известни личности от областта на шоу бизнеса, които ще играят благотворително в полза на децата инвалиди. В новогодишната вечер bTV ще заложи на смеха и забавлението с празничното шоу на "Комиците".

Непосредствено преди дванадесетия час в 23:30 ч. започва последното за годината издание на класацията "Десетте най". В нея зрителите ще видят кои са най-успелите личности на 2007 година. Заедно с това предаването ще направи обзор на най-позитивните и важни събития, които са се случили през годината.

bTV



На Бъдни вечер и Коледа телевизия Евроком България ще излъчи някои свои специализирани предавания. Още в 18.00 ч. в понеделник зрителите ще могат да изгледат най-доброто от Бундеслигата през годината, обзорното издание на предаването "Студио спорт" и "10-те най-добри спортисти на Пловдив". Отново в двата празнични дни публицистиката на Евроком България също ще е с обзорен характер - ще бъдат излъчени най-интересните репортажи досега в едноименната рубрика "Новинарите". Също и на Нова година зрителите ще имат възможност да си припомнят най-добрите истории, разказани от репортерите на медията. Пред камерата ще застанат и самите автори на горещите репортажи, които ще разкрият повече за своето участие в конкретните събития.

От понеделник, Евроком България



Музикалното "Шоу на..." е най-новото забавление за ценители, което ще се появи в навечерието на коледните празници. Премиерата е в неделя от 16.30 ч. и ще изненада приятно феновете на стойностната музика и зрители на MSAT. Съобразно с имиджа и музикалния вкус на Петя Павлова, която ще е първата водеща, е изградено и цялото шоу - в него ще звучат "Форинър", ще има интервю с афро-чилаут легендата Сузана Бака, ще видите най-новите български музикални клипове на нейни приятели колеги - Любо, Мария Илиева, Братя Мангасарян и др. Ще бъдат представени и талантливи млади певци, които сега стартират своята кариера. Сензационни кадри от личния архив на R'n'B звездата Ейкън ще видят бял свят за пръв път в предаването. Според концепцията всеки месец известна личност от българския музикален живот ще бъде канена за гост-водещ в MSAT.

Утре, MSAT, 16.30
1068
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД