:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 311
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

480 лева премия за разбит канал за трафик на хора

Снимка: Борислав Николов
С колективна парична премия от 480 лева е наградил министърът на вътрешните работи Румен Петков сектор "Борба с трафик на хора" към "Гранична полиция". Това съобщи вчера директорът на службата генерал Валери Григоров. Премията е за няколко полицаи, участвали в разбиването на канала за трафик на бременни българки, които раждат и продават децата си във Франция.

Двама българи и двама французи са задържани като организатори на канала, други двама организатори са френски граждани.

"Общо задържаните са около 23-ма, като българските граждани са шестима. Сред тях има служители на общини, където са разкривани случаи, но арестуваните основно са родители. Намерените бебета са 11", припомни Григоров.

Работата по случая започнала през лятото на 2003 г. Двама французи са работили 4 месеца у нас, а наши полицаи са действали във Франция, разказаха Галина Иванова и Недялко Христов от сектора. Повечето от продаващите деца са били роми от Пазарджишко. Майките получавали максимум 1000 евро.
6
622
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
25 Октомври 2005 22:51
Демек: Бедни, но честни...
25 Октомври 2005 23:01
А циганите каква награда трябва да получат за тези техни участие в организираната престъпна банда която е рушила международния авторитет на България във Франция!!!Защото френската общественост е дигнала ръце от катуни ПЪЛНИ с Български Цигани а Хелзенски Комитет се услушва нещо и не излиза да коментира тези факти!!!Преди две седмици в Швеция беше погнала и изселваше от нейната държава Български цигани които са живели там незаконо в цигански катуни и са просели и крадналиот шведските граждани!!!Докога България ще търпи тези цигански организирани банди които вилнеят в България които крадат , плячкосват , изнасилват и убиват!!!Докога България ще търпи тези Български които вилнеят вършат креминални деания в страните от ЕС и благодарение на тези престъпни цигански организирани действия България е критикува в доклада за присъденяването и в ЕС!!!На такива цигани трябва да им бъде отнето Българското гражданство дето злепоставят с техните криминални действия извършвани в страните в ЕС и така злепоставят Българската Държава!!!Да живее Велика България!!!Да живее во век ивеков!!!Всеки Български циганин който руши законите и излага България и е злепоставя в страните в ЕС да му бъде отнет Български паспорт и да се лиши от Българско гражданство!!!
25 Октомври 2005 23:20
Не стана ясно за българки ли става въпрос или за т.н. "българки от цигански произход' ? Уточнението е крайно необходимо, за да не се срамуваме от това, че сме българи..
26 Октомври 2005 00:24
Радикална ПартияНа сапун ..не дават , на Сатурн..не може , а кажи ти какво да ги правим де!Европейците си мислят , че като им подхвърлят помощи във фондовете , Те ще си стоят в БГ. и ще тормозят само останалите по една или друга причина още в БГ.Българи!Да ама не (както казваше Бочаров)Сметката им можеше да излезе и вярна , само че не взеха на сериозно фактора -крадливи цигански лидери-и така че няма да им се отвори парашута и мангалите ще ги тормозят на поразия
26 Октомври 2005 01:05
PokerFace-Единствения път да се вкарат циганите в правия път е гьостарицата!!!Като заиграе как требва Дряновата Гьостърица по това племе всичко живо от тех че се вразуми и ще влезе в правилния пьт!!!Гьостарицата е единственото лекарство употребявано срещу всякакви непослушни племена във Историята ня света!!!На гьостарицата като заиграе как требва всичко живо се кланя и подчинява!!!Даже и правозащитници вразумява и подчинява!!!
26 Октомври 2005 02:45
Двама донкихотовци, български полицаи, две години работили да спрат цигански далавери, които ни излагат в Европа. Браво! Държавата ги награждава с 480 лева /надницата на един депутат за по-малко от седмица/ - пак браво. Ама утре тези две бели лястовици, които със сигурност владеят четрите елементарни аритметични деиствия, ще направят следното уравнение:
480 nbgl = 237 и нещо евро = малко над 25 % от печалбата на циганката, продала отрочето, добито по начина, който мургавата част от БГ го добива... И понеже аритметиката не е нито литература, нито политика, тези две бели лястовици вероятно ще почернеят и ще пожелаят лично да се включат в разпределението на процентите... Не е възможно да се живее на чест и слава, дори и Бате Ламбо имаше дневни и квартирни, за да преследва Велински по всичките Европи на всичките земни кълбета...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД