:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 326
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Засилва се кампанията срещу преподобния Муун

Дни преди пристигането на обявилия се за жив бог южнокореец Муун, у нас набира скорост кампания срещу визитата му.

От Гражданския съвет за църковно-обществен диалог, чийто председател и е историкът проф. Георги Бакалов, вчера призоваха с Открито писмо компетентните държавни органи да не разрешат на г-н Муун да използва своята частна визита за осъществяване на религиозна дейност в България.

"Атака" директно призова МВР да не пуска Муун у нас. "Неговата секта е доказано обществено опасна. Той пристига в България, след като Русия му отказа достъп до територията си", се казва в съобщение на партията.

Източници от МВнР обаче обясниха, че Муун може спокойно да влезе у нас. Той е американски гражданин и дори не е искал виза за посещението си у нас, обявявайки го за туристическо. Само НСС би могла да забрани влизането му под предлог, че застрашава националната сигурност.

Прокуратурата може да бъде сезирана само ако Муун наруши под някаква форма българското законодателство. Утре в "Шератон" той ще изнесе лекция "Божието идеално семейство - моделът за световен мир". Там ще се учреди Федерация за вселенски мир. Организаторите вече дадоха заден и обясняват, че няма да има масова сватба, каквито обикновено прави Муун. СДВР не планира специална охрана на Муун, но ще изпратят полицаи от РПУ пред "Шератон" в случай на протести.
20
779
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
20
 Видими 
25 Октомври 2005 22:44
Всяка секта със самообявил се жив бог е опасна, дори и атака, а и самият
Муун (Уочър), Хитлер, Сталин, Ленин, Буш и много, много други...
.
"Думата е пръст, сочещ Луната!
Видиш ли я - вече не ти е нужен."
25 Октомври 2005 23:17
Радикалната Партия ще подкрепи Българската Православна църква и ще изпрати свой Радикални Активисти на организираните протести от Българското духовенство на Българската Православна църква!!!Да живее Велика България!!!Да живее во век и веков!!!Вън чуждите секти от България!!!Бьлгари да защитим Чл. 13. от Българската Конституция ал.3) Традиционна религия в Република България е източноправославното вероизповедание!!!България на Българите и Българскат Православна Вяра!!!Вън чуждите религий и секти от България които потъпкват Конституцията на България Чл. 3.
Официалният език в републиката е българският- а те проповядват на чужди езици неразбираеми за Българите и оглушават от мощни високоговорители от джамий и църкви на различни секти и смущават реда испокойния живот на Българите!!!Да живееВелика България!!!Да живее во век и веков!!! Господи, помилуй.
Господи Иисусе Христе, Сине Божий,
заради молитвите на Твоята Пречиста Майка,
на преподобните и богоносни наши отци,
и на всички светии,
помилуй ни.

Амин!
25 Октомври 2005 23:28
Ние пък ще посрещнем преподобния Муун с яко муунинг, както шотландците посрещнаха англичаните при Стърлинг във филма "Смело Сърце".
Това е моят отговор към този, който ни краде името, това е "my mooning" (или "маймуунинг".
26 Октомври 2005 00:19
А кога ще се засили кампанията срещу ДПС? Този Муунчо, ще дойде и ще си отиде. Някой и друг нашенски идиот ще се ожени за друга такава и това е. Както дошъл, така и си отишъл. Другите са опасни. Те си стоят тук и продължават делото на 5-та колона и обръча от фирми.
26 Октомври 2005 00:37
Какво му е преподобното на тоя мошеник бе?
26 Октомври 2005 01:25
По-спокойно драги форумци.Ние като демократична и цивилизована странна с високо интилигентен и образован народ сме ТОЛЕРАНТНИ към вярванията на всички.Така, че вие "Радикални Активисти" няма нужда да си губите времето, а се стегнете и си изпозвайте времето по-добре я поработете изванредно, я прочетет някои роман, я поглоедайте някой научно популярен филм по дискавър, анимал планет или нейшънал джеографик.

Глупоста е също толкова безграни4на, колкото и мъдроста.
26 Октомври 2005 01:26
Chicho Dr. чекай да почне тежката зима и Акцизите да почнат да се плащат и Българите да изнемогват от глад и мизерия та да видиш как ще засилим кампанията срещу ДПС и тази Турско Противоконстутоциона Етническа Партия ще забраним чрез народен глас от недоволни хора? Имай още малко търпиние и почакай защото сега всичко по план се развива и получава и хитрата сврака в капана сама влиза с двата крака!!!И други там Партийки ще изчезнат дето са създадени от Майката Партия-БКП!!!Само националистически формаций и от ляво и отдясно ще останат като Партий да съществуват!!!Те тия в Парламента сами сега си гроба копаят от Лакомия!!!И за Сидеров ще бъде трудно да оцелее ако не се върне и изпълни що това по изборите обещаваше на хората!!!Хората искат резултатати с факти и събития които подобряват техния живот а не празни запитвания в арламента на Министри дето после никъкъв резултат няма!!!Хората не са глупави и знаят какво може да направи прецидател на Парламентарна комисия и какви права има!!!А Партия Атка дето Прецедателства Комисията по Етика прецедателя Заеков не привика и не накза за спирането на речта на Волен Сидеров от прецедателя Заеков когата се избираше правителство на България с мандат на Турско Етническата Противакустотоциона Партия ДПС!!!зАЩОТО С ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ ПАРТИЯ АТКА ДОКАЗВА САМО ЧЕ ПРИКАЗВА ПОПОЛИСКИ ПРИКАЗКИ С ЕЛЕКТОРАЛНИ ЦЕЛИ НО НЕ И ДА РАЗРЕШАВА И ПОМАГА НА ТЕХНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ!!!Виждаш колко много време се проточи лекарствата с Онкоболните и остава неразрешен!!!Стела Банкова не вече независим депутат и има цяла парламентарна пратия зад гърба си да действа но от Атка нарочно не искат с този проблем да се справят и на болката на онкоболните поплуска политика да правят!!!Това е само една част от истината за Атка има и друга която ние ще пазим за други времена когато на нас ще ни потрябва!!!
26 Октомври 2005 01:49
AzUrAL-когато в България се смени сега действащата демокрация от фашиски тип - и когато в България настъпи Истенската Демокрация която не ограничава свободата на словото в България която е на много по задни места в доклада на Международната Журналистическа Организация преди няколко дни и почети не отразена от Български цензурирани медий и печат и някакво оправдателна статия по този повод за ограниченията на свободата и словото в България!!!AzUrAL
-знаеш ли когато се правят филми и ли се пишат разни книги и романи там дето ти не съветваш да прочетем как се постъпва от тези техни създатели на това изкуство?Само ще ти кажа един факт какво искат някои кръгове от ДПС с Българската История да направят и неудобни романи от Иван Вазов да не се пишат и изучавт от Българските ученици!!!Да не ти казвам точно по тазе специалности дето се манипулират общественото мнение и се правят условие за това определени събития и факти така да се напрявят с някаква цел за някаква политическа финасова изгода да се постигне!!!Точно това нещо беше част отнашата работа в Ирак и гласуваната от тях Конституция преди няколко дни!!!Не си свършихме за пореден път работа отлично и законо!!!Въпреки че сме чужденци повечето от нас воени от всички Държави избрани за да работим!!!Между нас няма нито един мюсолманин или черен всичките сме от бялата раса!!!!Науката и техниката се основава на доказаните фактити а не на разни манипулаций на разни романи и Теливизиони предавания от Турска страна и терористичната Теливизия Алджазира дето разни Рязани Ислямисти като вас се опитват да проповядват и една стара Българска Православна църква нейната роля да омаловажават!!!
26 Октомври 2005 02:00
Радикалната партия, само трябва да се внимава недоволството да не се насочва към обикновения турчин, който за разлика от циганина е добър човек. ДПС трябва да се атакува, не турско-осъзнатото население. Ако даден турчин не може без партия, нещо съмнително, то той/тя да се записват в български партии като Атака и ли Радикалната ад речем! Жив и здрав!
26 Октомври 2005 02:51
Радикалната Партия ще предостави документии видеозаписи на Българските органи за сигорност които касаят неговата дейностна Муун в България които са заплаха на националната сигорноств България извършени от неговите тайни емисари които са подготвили неговото организарано частно посещение за два дни в България!!!Тези доказателства и твърдения които са регистрирани на аудио и видиозаписи са направени при опита да бъдът вербувани Български Ителектуалци които са били изнудвани шантажирани с факти касаещи личния им живот за участие на тези предстоящи организирани срещи организирани от емисарите на Муунн с което се ецели подкопаване на устоите на Българска Конституция с цел дестабилизаране на Българската Държава и злепоставяне пред световната Международна Общественост!!!Български Вътрешен Министър може да забрани неговото посещение на една договореност с нашите партньори от НАТО-САЩ КОЕТО Е ПОДПИСАНО ЧЕ И ДВЕТЕ СТРАНИ МОГАТ ДА НЕ ДОПУСКАТ ГРАЖДАНИ ОСЪЖДАНИ ЗА КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА ТЕРИТОРИЙТЕ на двете подписали Държави договор с правна основа и важи и до днес този договор!!!На 14 май 1984 година Върховният съд на САЩ осъжда Муун на осемнадесет месеца затвор за данъчна измама."Преподобният" излежава ефективно единадесет месеца. Във възосновата на тази присъда Министъра на МВР на България е длъжен да спази Международния Договор подписан още при Тодор Живково време!!!Само затова нещо Министъра на МВР трябва да подпише заповедта защото като бивш затворник той може да застраши и заплаши сигурността на страната ни и да му бъде забранено да идва отново в България!!!
26 Октомври 2005 03:07
Засилих се да коментирам горните тези, но после се сетих за птичия грип. Лицето "муун" е просто човешки вариант на вируса... Идва от Югоизточна Азия, вирее само по глупави петли, кокошки, прелетни екзотични пици и други представители на бившето динозавърско племе, не успяло да се спомине преди 65 милиона години и е силно заразен за онези, които го обичат, приласкават и контактуват с него... Простият предпазен вариант е ясен - КАРАНТИНА и миене на ушите всеки път, когато чуете името муун!
26 Октомври 2005 07:12
Пфу, пфу...и доктора се урочаса.И той на един акъл с человеко-партия го раздава.И дваминката тръгнали кампанията срещу ДПС-то да засилват, ама обикновеното фес да не се закачало.
Що ли и дваминката не се закачите за десното мъдо на малкото Асан, а докторе...А може и за туй между мъдете.
Със здраве.
26 Октомври 2005 07:45
На малкото Асан, може и за туй между мъдете с две тухли да управим та броя на Асновците в България да намалим!!!Умник си ти Bay Hasan и се хубави идей ни предлагаш!!!Така един по един на канала с две тухли цялата ви рода в България че оправим и прираста ви на електората на ДПС че намалим!!!
Със здраве Bay Hasan .И се пази че кой такива идей дето дава първи като тебе ги опитва и него тухлите по мъдетата му бият!!!

Редактирано от - Радикална Партия на 26/10/2005 г/ 07:49:25

26 Октомври 2005 08:00
Радикале, разбрахме веке, че си бил олимпийски чемпиън...Ама я не знаех, че и доктора е бил фитка кат тебе.
А за тухлите...ако ги стоплиш и си ги сложиж на корема, ако имаш чревца заплетени-може и да ти помогне.Ама за уплетени мозъчни гънки не знам.Питай доктора...Той по-има опит със заплитане на мозъчни гънки, горкичкият.
26 Октомври 2005 08:21
Абе голямо чувство за хумор у бая ви Асена , големо нещо ! Бравос , ще те вземат у Каналето или шоуто на Гологлави
26 Октомври 2005 09:32
Майтапчия си е бай Хасан .А у тебе няма капка акъл у кратуната Пламенчо.
26 Октомври 2005 10:25
Бай Хасане, ти по татово време Асен ли беше? Може пък и да имаш нещо общо с рода на Асеневци. А сега за Муун/чо/ - сектата му беше създадена в лабораториите на ЦРУ през 70-те години , за да противостои на настъпващия китайски, корейски и виетнамски комунизъм в Далечния Изток. Но както Франкенщайн, беше изтърван от контрол и затова Муун нанесе най-големите си щети именно в англоговорящите държави. Направленията на сектата са три: Първото е изнудване на много богати родители да извършат "дарения" често цели процъфтяващи компании, като им се въздейства чрез зомбиране и самоубийства на техните наследници - чист рекет, за който има присъди срещу Муун в Англия. Второто е привличане на супернадалени младежи чрез спонсориране на образованието им, след това се инфилтриран във всички нива на обществото с цел контрол и власт. Държат ги в подчинение и чрез известните в цял свят поръчкови бракосъчетания. Третото направление е насочено към най-нисшите слоеве - чрез зомбиране те се отказват от всичко светско и стават роби готови да умрат за Муун работейки, или сражавайки се. Тази секта е тумор, който се разраства и трябва да бъде спрян с общи усилия. Идеологическата му платформа е подобна на Исляма - взаимствана компилация от всички религии, където се проповядва някакво всеопрощаващо добро, но врагът винаги може да очаква "Джихат".
26 Октомври 2005 11:16
Смяяяях, ако Радикалната Партия напише пост под 50 символа - черпя целия форум
26 Октомври 2005 17:42
Я кажете какво толкова лошо е направил Муун, че всички го плюят? До колкото разбирам не си е плащал данъците през 70-те години на миналия век и е вдигал сватби. Нещо пропуснал ли съм?
26 Октомври 2005 21:37
Димитре, честит имен ден! Ти май не си падаш много по четенето и повече от три реда те затормозямат умствено. Ами че , чети по-горе какво е направил Преподобният Муун и не се прави на по-глупав отколкото е здравословно!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД