:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 269
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Пиян шофьор бе осъден на 300 часа безвъзмезден труд



от районния съд в Чепеларе. Шофиралият в пияно състояние Георги З. от София е шофирал с 2.92 промила алкохол в кръвта му. Районният съд налага на Георги З. пробационна мярка от 300 часа безвъзмезден труд в полза на обществото и лишаване от шофьорски права в продължение на 18 месеца. Обществено полезният труд осъденият трябва да упражни за период от 2 години, а безвъзмездното работно място ще бъде уточнено по местоживеене. Междувременно в гр. Гоце Делчев бе хванат мъж да кара с 3,10 промила. Той е задържан със заповед за 24 часа, а по случая е образувано бързо полицейско производство.



Две непълнолетни момчета от Бургас откраднаха



автомобил и след това катастрофираха. Автопатрул забелязал москвич, който е без включени светлини, а шофьорът отказал да спре на подаден сигнал. Започнало преследване на леката кола, в което се включва и втори автопатрул. На кръстовището на ул. "Цар Симеон I" и бул. "Булаир" автомобилът се ударил в стената на двуетажна къща. Установено е, че 15-годишен младеж кара москвича, а с него е приятелят му - на 16 години. Момчетата откраднали колата от паркинга в к-с "Славейков".



Два бомбени заплахи срещу варненския Районен съд



са подадени на телефона на "Спешна помощ" вчера. След първото обаждане в 11,10 ч. районът около сградата незабавно е отцепен от служители на РДВР и е започнала проверка. В 12, 35 ч. отново на телефон в "Спешна помощ" е получено второ съобщение за взривно устройство в сградата. Районният съд преустанови работата си вчера по обед, но днес ще бъде отворен за граждани с нормално работно време.



Хърватия издирва българин и унгарец,



замесени в трафик на кокаин. Полицията е арестувала в Осиек 39-годишен мъж от Бели манастир с 951 г кокаин, пише хърватският вестник "Нови лист". Стойността на кокаина е около 50 000 евро. Цената му обаче може да скочи до неколкостотин хиляди евро, ако дрогата беше стигнала до улицата и чрез наркопласьорите до наркоманите. Според първите изследвания става дума за кокаин с високо качество.
3
524
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
26 Октомври 2005 00:22
Тема 1-ва: ...пробационна мярка....Какво ще се измерва с тази мярка? В България такава мярка няма. Има УСЛОВНА ПРИСЪДА.
26 Октомври 2005 10:03
Докторе,
Това, че човека не е в пандиза, не означава, че не е осъден.
26 Октомври 2005 10:09
Е, на Емил Кюлев му изпълниха "условната" присъда...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД