:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 607
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Локо" (Сф) чака гвинеец в Албена

"Локомотив" (Сф) замина на първия си зимен лагер - в Албена, с група от 30 футболисти. В нея попаднаха единственото ново попълнение - Ваня Дзаферович, и трима юноши. С отбора обаче не отпътуваха трима от първия състав - чакащите трансфер Калоян Караджинов и Пламен Крумов и все още лекуващият се Аделино Лопеш.

Гвинеецът е в Португалия, където се възстановява от операция. Треньорът Стефан Грозданов е дал отсрочка на Лопеш до края на тази седмица и се очаква десният бек да пристигне направо във Варна.

Караджинов пък вчера замина за Китай, където трябва да финализира преговорите с 5-кратния шампион "Далиен Шъдъ". Халфът трябва да премине медицински прегледи, за да бъде преотстъпен до ноември.

А Крумов ще бъде отдаден под наем в арменския "Банантс". "При него обаче все още има доста неща за доуточняване", коментира изп. директор на "Локо" Иво Тонев.

Нищо неясно не остана около привличането на Дзаферович. Капитанът на разпадналия се тим на "Берое" ще подпише договор за 2.5 г., макар от ръководството на "червено-черните" до последно да отричаха. Изглежда, излезлият без пари хърватин ще е единственото име в зимната селекция на "Локо".
864
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД