:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 566
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Чиликов избра Китай пред ЦСКА

Бандаловски става основна трансферна цел на "армейците"
СНИМКА: ПРЕССЛУЖБА ЦСКА
Макар да бе почти постоянно резерва, Георги Чиликов (вляво) доказа голмайсторския си нюх и вкара 4 гола за ЦСКА през есента. Тези срещу "Литекс" при 1:1 в Ловеч и срещу "Омония" в турнира за купата на УЕФА бяха едни от най-ценните за отбора.
Георги Чиликов ще напусне ЦСКА, за да заиграе в китайския "Далиан Шъдъ". В момента нападателят е с "армейците" на лагер в Турция, но вече е дал съгласието си за трансфера. Китайският клуб ще преговаря директно с португалския "Насионал" (Мадейра), който държи правата на Чиликов, а ЦСКА, където той е под наем, ще получи обезщетение.

Изборът на Чили принуди треньора Стойчо Младенов спешно да търси нов нападател. Един от вариантите е да бъде върнат Стойко Сакалиев от "Локо" (Пд), където е преотстъпен.

Ако Чиликов напусне още тази седмица, Младенов ще е пред криза с нападателите. Голмайсторът Неи в момента е с разтежение и не тренира пълноценно. Хосе Гарсес пък се чака днес или утре в Анталия, след като бе изписан от болница в Панама, което значи, че ще е доста назад в подготовката.

Освен нападател ЦСКА продължава да търси десен бек. Сърбинът Ненад Настич, който е на проби, засега не е задоволил напълно Младенов. Трансферът на Иван Стефанович от ОФК "Београд" пък още се бави, тъй като той има оферти от френски и германски клубове. Това принуди "армейците" да се обърнат към младежкия национал Иван Бандаловски (21 г.). Той е ненужен в "Литекс", където заплашиха, че ще го уволнят дисциплинарно заради неявяване и сега чакат оферти за него.

ЦСКА пък преотстъпи юношата си Юлиян Куртелов на аматьорския "Банско" по решение на члена на УС Емил Костадинов, който е приятел с кмета на града Александър Краваров.
19
1821
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
19
 Видими 
14 Януари 2008 00:24
Предателя си е предател навсякъде. Преди Пелето, сега Чилика. Ама и дървото си е дърво навсякъде, било то и в Китай.
14 Януари 2008 00:36
Гиби и Чилика завинаги едни от НАС.
14 Януари 2008 02:30
Трансферите тази зима показват само че титлата е спазарена."Троянското пони" отново е в т.н. отбор, чуждестрания легион се разпада, други предпочитат да станат шампиони дори да е в Тибетското първенство!!!
14 Януари 2008 07:21
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, ЧЕСТИТ БАНГО ВАСИЛ!!!Да ви е честит празника скъпи лескари!!!Айде да е хаирлия новата година на всички роми!
14 Януари 2008 08:11
Откъде се пръкна това "роми"? Откакто съществува България, циганите са наричани цигани. Винаги е било така. Кому е необходимо да се сменя името на етноса?
Та така де честит празник на ЦИГАНИТЕ в България! И толкоз.
14 Януари 2008 08:41
Някъде ги наричат роми, други ги наричат цигани.....
14 Януари 2008 08:55
"Метинвест" е собственик и на футболния клуб "Шахтьор" в Донецк, чийто президент е самият Ринат Ахметов. Затова е възможно украинецът заедно с "Кремиковци" да вземе и родния ЦСКА.

14 Януари 2008 10:36
KZB, не си прав за Чили. Преди да се предложи на цесекаа, той се е обадил на Мъри. Стоилов му е казал в прав текст, че не можеше да разчита на него.
На него му се играе и вместо да търка пейката в Португалия, там беше изпаднал в пълна немилост имаше две възможности. Връща се при Херо където парите са кът и доиграва кариерата си там или в градинката. Все пак, Китай си остава Китай като вероятност за последно да оправи личното си тото. Там дават наистина добри пари. Даже по схемата и Левски ще намаже. Има % от следващия му трансфер съгласно договара за продажбата му в Насионал-Мадейра и за синия клуб.
14 Януари 2008 10:50
Празника Банго Васил? Колеги, моля за пояснения! Мерси!
14 Януари 2008 11:03
Преди да се предложи на цесекаа


И преди забелязах, че някой изписа така името, но на Карата не мога да не го отбележа.
Става въпрос за транскрипция предполагам? Интересно в случая става изговора на другия ни именит отбор , а именно - лефски. Интересно дали ще бъдете така крайно взискателни и в този случай?
14 Януари 2008 11:30
Фин, имаш проблем Ако следиш битката за името и за изговора на абревиатурата подпалена от добре познатия и на двама ни бат Жоро, веднага ще се уловиш, че предположението ти е абсолютно безпочвено. Както и да е. Не ти е първица да храниш чорбетата. Това си е твое право.
14 Януари 2008 12:06
Ти си ми проблема.
битката за името


Е, признавам поизтървал съм тази епична битка.
Аз проблем с имената нямам, просто защото ги изписвам точно. Кратко и ясно.
14 Януари 2008 12:34
Фин, така и трябва
Да се доизясня. Нашият бат Жоро е първия форумец вкарал в употреба изписването на ЛеФски и другите му производи. Нали се сещаш, че империята одма отговори на удара. На нашия Атлетико де Мадрид се дължи гениалното хрумване да намери най-сетне име на четирибуквието-Цецка и прочие. Та, оттам се почна цялата тази галимация по всички родни форуми и един Господ знае, дали ще се сложи край на тия "новизковани" "имена".
14 Януари 2008 13:23
Чиликов наистина ли е станал футболист или има адски късмет откакто дойде в цска?
14 Януари 2008 13:40
Peeshoo, Чили си е същия. Да стигнеш до резерва в Насионал-Мадейра и за жълти стотинки да те преотстъпят, сам си тегли изводите.
14 Януари 2008 18:19
Навремето циганетата имаха един, Юнак Спас !
Същия кон с капаци като Чилика !
14 Януари 2008 18:24
Честита Нова Година сини фенове!!!!Все така сини и със сини венци....!!!
14 Януари 2008 19:14
Много правилно си избрал да поздравиш циганите под тяхната статия. Ако не вярваш, допитай се вашия боен другар дон цеци
14 Януари 2008 19:54
Знаят кога им е празника !
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД