:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 289
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Полицията оправда газа на Australian Open

Фаворитите взеха своето във II кръг на тенис турнира
СНИМКА: РОЙТЕРС
Набедената за секссимвол Мария Шарапова сервира срещу Линдзи Дейвънпорт в дуела на двете бивши №1 в света във II кръг на Australian Open.
След като получи сериозна критика от вестници и телевизии, полицията в Мелбърн защити своите служители, които използваха сълзотворен газ по време на мач от I кръг на Откритото първенство на Австралия по тенис. Служителите на реда прибегнаха до крайната мярка срещу фенове на Константинос Економидис (Гър) при загубата му от Фернандо Гонсалес (Чили) онзи ден.

"Нашите служители не са боксови круши и няма да търпят фриволното поведение на някои самозабравили се запалянковци - заяви старши полицейски офицер Джон Кук. - Използването на газа е било директен отговор срещу непосредствената заплаха за сигурността на полицаи."

Организаторите на Australian Open също подкрепиха органите на реда. "От самото начало обявихме, че няма да допуснем на трибуните поведение, застрашаващо общото спокойствие", коментира директорът на турнира Крейг Тайли.

Случаят може да се счита за приключен, още повече че непокорните гръцки фенове получиха забрана да посещават мачове до края на надпреварата.

Иначе вчерашните първи срещи от II кръг не предложиха кой знае какви сензации нито при мъжете, нито при жените. Световният №2 Рафаел Надал (Исп) преодоля с лекота Флоран Сера (Фр) - 6:0, 6:2, 6:2, а водачката при дамите Жюстин Енен (Бел) изхвърли Олга Пучкова (Рус) с 6:1, 7:5.

Поставената под №5 Мария Шарапова също продължава напред, след като сложи край на завръщането на Линдзи Дейвънпорт (САЩ) в Големия шлем. Рускинята би с 6:1, 6:3 и ще играе със сънародничката си Елена Веснина за място на 1/8-финал.
3
956
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
17 Януари 2008 06:24
Набедената за секссимвол Мария Шарапова

Не знам дали Шарапoва е "набедена", но в сравмение с хипопотама Девънпорт става дори за секс.
По "тенис ченъл" многократно повтарят инцидента с гръцките мангали и може да се каже.че се разминаха с най-лекото.Идеята за този газ е много свежа и след като куките ги пръснаха "бабаитите" се разреваха.
Друг е въпроса че отново "БАЛКАНСКИ СУБЕКТИ" опитват да развалят атмосферата на големи турнири.В БГ ще има футбол тогава, когато запалянковците стоят на един метър зад вратаря на противника и не го плюват.
В САЩ, Австралия и Англия онези тъпаците са го постигнали.....в Гърция и България ще стане след 35 години.

Редактирано от - borislavG на 17/1/2008 г/ 06:34:45

17 Януари 2008 08:15
Пиронкова отпадна след тай-брек в първия и предаване във втория. В крайна сметка очаквано, щеше да е интересно как би се развил мача, ако беше взела първия. Но това са и силите, а и Кузнецова е между най-силните за момента.
Като цяло до момента няма изненади, Вердаско отпадна от Типсаревич. Днес са Сафин-Багдатис.
17 Януари 2008 17:27
Яворе,
Ако Шарапова е "набедена" за секс символ, то тогава сестрите Уилямс какво са? И коя не е набедена?
Момичето хваща окото, няма спор! За съжаление нищо не мога да кажа за леглото
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД