:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,979,417
Активни 561
Страници 1,862
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Националният

отбор на България запази 18-ата си позиция в януарското издание на световната ранглиста на ФИФА. Тимът ни обаче вероятно ще бъде изместен поне от следващия в класирането Нигерия, който ще участва в турнира за Купата на африканските нации. От квалификационната ни група най-напред в класацията очаквано е Италия (№3). Ирландия е на 35-о място, Кипър е №65, Грузия е №76, а дебютантът Черна гора вече е №172. Води Аржентина пред Бразилия.



Нападателят

на "Левски" Екундайо Джайеоба е получил оферта от китайския "Сидзян" (Гуанджо). Съдействал е екснаставникът на "Ботев" (Пд) Светослав Гърков, който стана помощник-треньор там.



Българинът

Иван Колев официално бе сменен като селекционер на Индонезия с местния специалист Бени Доло. При Колев миналата година индонезийците не успяха да прескочат груповата фаза за купата на Азия, а след това загубиха с орезиляващото 1:11 от Сирия в квалификация за Мондиал`10.



Разследване

срещу Фабио Капело за укрити данъци започна прокуратурата в Торино, съобщи в. "Ил Джорнале". Проверката ще продължи до юни и ще е за периода от 2004-а до 2006-а, когато той водеше "Рома" и "Ювентус". В момента Капело е в Англия, където усилено гледа мачове преди първия си двубой като национален селекционер на страната на 6 февруари с Швейцария на ст. "Уембли".



Дидие Дешан

изненадващо се превърна във фаворит за нов треньор на "Нюкасъл", след като бе засечен да преговаря със собственика на клуба Майк Ашли. Мултимилионерът само загадъчно каза, че иска новият мениджър да говори английски. А Дешан знае езика от престоя си в "Челси". Французинът е без работа, след като напусна "Ювентус" през лятото. Жерар Улие вече отказа на "Нюкасъл".



Дидие Дрогба

обяви сензационно пред в. "Сън", че иска след края на сезона да напусне "Челси" и да заиграе със Самуел Ето`о в "Барселона". "Ако предложите на който и да е нападател в света да си партнира със Самуел, той би отговорил, че това е като мечта за него", обясни Дрогба. "Челси" пък финализира покупката на сърбина Бранислав Иванович (23 г.) от "Локомотив" (Москва).
766
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД