:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 350
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Предупредиха с бомба пласьор на Митьо Очите

Взрив избухна под терасата на дома на 29-годишния наркопласьор Мавро Козаров в Бургас, съобщи полицията вчера. Бомбата е била задействана малко преди полунощ във вторник. Пострадали няма. Самият Козаров по това време не си е бил у дома. Апартаментът му се намира в бл. 414 на жк "Меден рудник". Той е с изпочупени прозорци и откъртена мазилка. Пострадали са и съседните жилища.

Козаров се числи към бургаското разклонение в бандата на несебърския наркобос Димитър Желязков-Очите. Наскоро е излязъл от затвора, където излежавал присъда за притежание на наркотици. През 2002 година името му нашумя, след като се оплака в Българския хелзингски комитет, че в ханче, недалеч от Бургас, е бил жестоко пребит от полицаи. Малко по-късно обаче бе арестуван и осъден.
8
6969
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
17 Януари 2008 06:00
Мавро сега може да се оплаче в Българския хелзингски комитет че са му гръмнали под балкончето.
17 Януари 2008 06:43
А най добре - на арменския поп..
17 Януари 2008 08:33
Е, щом го знаят, че е наркопласьор какво прави на свобода?
17 Януари 2008 08:39
В това, че всеки наркопласьор трябва да бъден жестоко пребиван, едва ли някой се съмнява. Но още по-добре ще е да бъдат заставени да изконсумират ВСИЧКАТА налична в тях дрога. ВЕДНАГА И НА МЯСТО!. Иначе - пандела. Да видим тогава как се върти бизнес с една-две дози.
17 Януари 2008 11:17
Бре що не въведат е единния класификатор на професиите професията "наркопласьор" . Виж как авторитетно звучи някак, като "автомонтьор" "Бубиньор"майор". В тая връзка да продължат със "Сутеньор" "Рекетьор"... Туй са все доходни професии и НОИ-то бая пари ще им пребира за осигуровки. Тъй де, щом полицията си го води на отчет човека като наркопласьор и не го закача, значи дейността си е законна.
17 Януари 2008 11:33
Някой знае ли къде е това Хелзинги.
17 Януари 2008 11:39
Защо 29-годишния наркопласьор Мавро Козаров има балконче в Бургас а не килия?[/b]
17 Януари 2008 21:33
Каква държава е тази, в която всяко средство за масово оповестяване знае кой е наркопласьор, къде живее, на колко години е и как се казва. Само полицията, прокуратурата и съдът не знаят. Като слепи котета са горките...
Интересно е и друго - всеки, който пише в сайтовете на Интернет, има заведено досие. Знае се всичко за него и се чака момента да му баде представена сметката. И плащането вероятно ще беде жестоко - за това, че си е позволил собствено мнение. Знаем съдбата на нашите интелектуалци през изминалите 130 години, знаем тази и на онези в Русия днес, знаем много неща за бъдещето, далеч от Запада. Но близко до талибаните поради липса на нещо по-гнусно.
А наркопласьорът ще продължи да трови децата на тази държава. И да носи пари на някой зад себе си. На високо равнище. На много високо равнище!
Помнете - вас ви следи Големия брат. Помислете дали да продължавате да се изявявате! Станете по-добре наркодейци. По-безопасно е.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД