:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,478
Активни 140
Страници 24,112
За един ден 1,302,066

Допингшеф е против иска на ЦСКА за непрестанни тестове

Полски и немски клуб желаят Миодраг Йешич за треньор
Снимка: Архив "Сега"
Желанието на ЦСКА да се правят проверки за допинг след всеки техен шампионатен мач срещна отпор в националната допингкомисия. Нейният секретар д-р Васил Попов обясни, че освен срещите на шампионите има и други двубои и в "А", и в "Б" групите, както и много други спортове, които ведомството му трябва да следи. Все пак в началото на следващата седмица д-р Попов ще събере комисията, за да разгледа искането на ЦСКА.

"Не може само да се занимаваме с ЦСКА или "Левски", когато искат да правим непрекъснати тестове след мачовете им, независимо че си поемат всички разходи. Все пак членовете на комисията ще решат този въпрос другата седмица", каза д-р Попов.

Той съобщи още, че са готови резултатите от внезапните допингпроверки в ЦСКА и останалите ни евроучастници - "Левски" и "Литекс". От трите отбора бяха изследвани по 8 футболисти, като всичките 24 проби са отрицателни. Националната допинглаборатория вчера изпрати уведомление до УЕФА за резултатите.

Треньорът на ЦСКА Миодраг Йешич пък продължава да получава оферти от чужди отбори. Според радио "Гонг" Йешич е един от трите варианта за полския "Висла" (Краков). Другите двама са чехи - Зденек Шчасни (бивш на "Панатинайкос" и ОФИ) и Иржи Котърба (бивш на "Спарта", Прага). Същевременно, според в."Футбол", до наставника на ЦСКА е стигнало предложение от немски втородивизионен клуб. Предполага се, че е "Карлсруе" или "Фрайбург".

Въпреки слуховете около бъдещето му, Йешич твърди, че след 15 декември (тогава е последният мач на ЦСКА за 2005-а, с "Монако") ще преговаря за нов контракт със собственика на клуба Васил Божков.

Следващият важен мач на сръбския наставник е днес срещу "Локо" (Пд). При успех шампионите ще се откъснат на 4 т. пред преследвачите "Локо" (Сф), "Левски" и "Вихрен", които са с по 21. Отпадна въпросителната около участието на капитана на ЦСКА Емил Гъргоров в този мач. Въпреки опасенията, че ще се стигне до операция на коляното, Бадема се възстанови и ще играе. Крилото Петър Димитров обаче е изваден от състава заради слабата си форма напоследък.
 
Петър Димитров
2
529
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
26 Октомври 2005 03:36
Странно изказване на допинг-шефа, май го е страх да тества някои отбори, че после да дава обяснения. Хем му дават пари, хем не ги иска. Май сирачето кумчо вълчо е против... Те и съдиите така искат - никакви проверки, само един човек с обичка на ухото да може да ги контролира.
26 Октомври 2005 19:13
Ешеч го искат от втора немска бундеслига! Това си е жив напредък! Чорбата не става и за трета немска дивизия!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД