:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 332
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

1,2 млн. лв. ще излезе кампанията за пари от ЕС

Снимка: Борислав Николов
Николай Василев и заместничката му Мария Дивизиева обявиха, че неправителствените организации имат последен шанс да кандидатстват за 25 млн. лв. по оперативната програма "Административен капацитет".
Разяснителната кампания за кандидатстване за пари от Евросъюза по една от програмите ще погълне 1,2 млн. лв., обяви зам.-министърът на държавната администрация Мария Дивизиева. Кампанията се провежда сред държавните и общинските администрации, съдебната система и неправителствените организации. Сумата е поверена на консорциум от пет организации, начело на който стои ПР Медиа. В него са още Euro Projects Point, Агенция "Икономика", Програма за развитие на съдебната система и "Алфа Рисърч". Около 50 000 лв. ще струват тв клипчета, които обясняват, че администрацията трябва да се промени, и препращат към интернет адреса на оперативната програма ОПАК. Филмчетата ще се излъчват безплатно, но само по БНТ, обясниха от ПР Медиа.

Най-голямото перо от бюджета ще глътнат т.нар. информационни дни в София и още 8 големи градове в страната. Специално за съдебната система се предвижда такъв ден в столицата, Варна, Бургас, Велико Търново и Пловдив. Министерството на Николай Василев обяви вчера нови 8 процедури по оперативната програма на стойност 134 млн. лв. 25 млн. от тях са за неправителствени организации.
1
2806
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
11 Март 2008 05:17
Министерството на администрацията ще похарчи около 50 000 лв. за тв клипчета, които обясняват, че администрацията трябва да се промени!!!
Браво Хари, браво Потър
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД