:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,485
Активни 140
Страници 24,119
За един ден 1,302,066
БАСКЕТБОЛ

"Левски" - ЦСКА изместен заради изборите в София

Кметските избори в събота в столицата изместиха дербито в баскетболния шампионат при мъжете. Така "Левски" ще посрещне ЦСКА в петък в зала "Христо Ботев" от 17,30 ч. Решението за мястото е на "сините" шефове, които решиха тимът им вече да домакинства именно в залата в Студентски град.

Преди това обаче - в междинния кръг довечера, "Левски" има тежко гостуване на "Черно море" във Варна. От състава на "сините" отсъстват претърпелият операция Николай Господинов (сблъскал се на тренировка със съотборника си Стефан Георгиев) и все още невъзстановеният от травма на коляното Людмил Хаджисотиров-Удо. В другите срещи днес "Спартак Евроинс МВР", който си запази за домакинства зала "Триадица", посреща шампиона "ЛУКойл Академик" от 17 ч. , а пак там от 19 играят ЦСКА и "Рилски спортист". "Спартак" (Пл) пък приема "Балкан".

Този сезон няма да се излъчват мачове от първенството по телевизията. Федерацията още няма договор с нито един канал заради финансовите си претенции. БФБ иска пари, за да продаде тв правата, но на този етап няма кандидати. "Диема" имаше 2-годишен договор, но той бе развален по взаимно съгласие. Каналът не бе на сметка от шампионата, а БФБ не бе доволна, че камери на други телевизии нямат достъп до залите.
430
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД