:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 225
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Шах и... пат

Не може да не размахаме крила на над печата днес, без да вмъкнем шахматната терминология. Все пак, няма начин да не сте забелязали, че Веско Топалов е по първите страници на всички вестници. Е-2, е-4...

"Стандарт" направо ни матира в три хода с новината, че "Джордж Клуни (е) доведен до самоубийство". Актьорът бил признал, че мислел да сложи край на живота си! О, боже! Това ако не е трагедия. Само дето после разбираме от информацията, че актьорът просто е използвал метафора - боляла го главата и му идвало да я пръсне. Ами че то половин България би легнала под земята поради традиционния махмурлук, който мъчи мъжката част. Както казват македонците - "не зная дали да се умия, или да се убия".

По-тъжната новина обаче е тази, която идва от Еврокомисията. Както пише "Новинар", получаваме последно предупреждение. Шах с пешка и Оли Рен!

В патова ситуация изпаднаха треньорът на ЦСКА Миодраг Йешич и синята легенда Наско Сираков. Двамата така са се втурнали в надпревара за надмощие над другия, че направо са се забравили. Раздават си шах след шах, сякаш играят лапаница. "Ще му взема скалпа", казва Наско; "Комедиант", отвръща Йешич, цитирани от "Меридиан мач".

Според "Монитор" в министерствата, контролирани от БСП, щели да стават рокади. Хората на царя ще бъдат пометени от идващата гладна вълна от червени партийни функционери. "Сменят шефове на дирекции във ведомствата и обновяват бордовете". Когато има глад - има. И ние бяхме гладни вчера за свежа мисъл и както се казва, сложихме офицера на поле, удряно от топ. В нашия форум и после във вестника се появи прекрасното творение "Замисли се за птичия грип". Дългото проучване в интернет ни доведе до мисълта, че това е анонимно народно творчество. А то било вече публикувана приказка на нашия приятел Митко Бежански в "Монитор". Ами, свака чест, Митко, дори и анонимно да се появиш, пак те харесваме. Сърди се на интернетаджиите, дето не са цитирали.
1
739
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
26 Октомври 2005 09:35
Не подценявайте г-да офицерите! Могат и без топ, могат и с БГТОП
Справка - В.Топалов!!!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД