:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 285
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Супер Агури"

ще се състезава в Гран при на Испания тази неделя, въпреки че все още не е ясно бъдещето на тима от F1. Японците имаха предупреждение от "Хонда", че ако не намерят инвеститори до края на седмицата, няма да получат двигатели за следващите състезания. В крайна сметка за момента "Супер Агури" все пак стабилизира финансите си, но пилотите на тима Такума Сато и Антъни Дейвидсън останаха на последно място в първите свободни тренировки.



Двукратният

шампион във F1 Фернандо Алонсо за пореден път нападна бившия си съотборник в "Макларън" Люис Хамилтън. На въпрос дали е добър съотборник, 26-годишният испанец отговори: "В спорта съм от 2001 г. и съм приятел с всички, с които съм работил - Трули, Фисикела, Вилньов. Само с Хамилтън не сме приятели". Миналата седмица президентът на "Ферари" Лука ди Монтедземоло заяви, че не иска Алонсо, защото можел да създаде конфликти в отбора.



Шефовете

на пистата "Силвърстоун" във Великобритания съобщиха, че са все по-близо до подписването на нов договор със собственика на Формула 1 Бърни Екълстоун. "Подобрихме много инфраструктурата и особено боксовете на отборите. Няма да има проблем с продължаването на контракта ни", каза шампионът от 1996 г. Деймън Хил, който е президент и на британския клуб на пилотите (BRDC). Миналата година Екълстоун заплаши, че може да извади "Силвърстоун" от календара. Най-вероятно новият договор ще е до 2010 г.
6
939
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
27 Април 2008 14:46
Теглен бе жребия за групите на новооткритата хокейна ШЛ.
Гр.А: Карпат(Фин), Айсберг Берлин(Гер) и Маталург Магн.(Рус)
Гр.Б: Блус(Фин), ХВ 71(Шв) и квалификант
Гр.В: Салават Юлаев(Рус), Слован Б(Слк) и ЧешкеБудейовице(Чех)
Гр.Д: Славия Пр(Чех), Цюрих(Швейц) и Линкьопинг(Шв)
Квалификанта ще се определеи между Нюрнберг(Гер), Берн(Швейц) и Кошице(Слк)
Продължават само победителите в групите направо на полуфинали.
И на двата фински отбори групите са трудни на първо четене, но до есента има още доста вода да изтече.
Важното е, че се почва!
Новата руска лига пък е разделена на 4 групи по 6 отбора и са поканени латвийски, казахстанки и беларуски отбори. И там се планира разрастване, както и в ШЛ.
28 Април 2008 09:54
Малко новини от финския лагер за започващото скоро Световно по хокей.
Поради контузии отпаднаха Питканен, Сараво и Пилман. Получени са на мача с Канада, загубен с 2:3. На тяхно място са извикани Леписто, Нисканен и Пилстрьом. И тримата са отвъд океана, но са играли в АХЛ. Което си е риск, но поне са свикнали с напрежението и атмосферата там.
Чака се отговор от Селане, добрата новина е, че Бакстрьом се е оправил и ще играе. Валинхеймо стана 4-ти излишен вратар и се прибра.
30 Април 2008 08:35
Голямата новина е идването на Селане! Аз бях малко песимист за това, но явно късият му сезон, а и близоста на турнира си е казало думата.
Но проблема на отбора е в защитата, трябваше някой измежду Лидман и Сало да дойде. Резервния вариант е отпадане на Фили и първа двойка стават направо Тимонен-Куконен. Но там нещата може да отидат до 7-ми мач, а дотогава ще е почнала втората решителна фаза.
04 Май 2008 15:56
Финландия-Германия 5:1
Мико Коиву с 2 гола и асист. Доста слабо и безидейно начало, чак във втората се посъбудиха малко, но пак се оттеглиха при само 2:1 преднина. В псоледната гола на Мико с човек по-малко ги прекърши немците вече, последва и още единслед бърза така и това беше. Пестеливо и рутинно.
Шведите и беларусите направиха голямо шоу - 6:5! Малко не им достигна за изненада, все не успяваха да задържат малко преднината си.
Днес е първия по-сериозен мач - Чехия-Русия.
05 Май 2008 22:21
Руснаците измъкнаха с ОТ победата срещу Чехия.
Саку може да се присъедини към отбора. Макар въпроса с центровете да е малко сложен, след като има цели 6 човека. Но Саку си е Саку и винаги би бил полезен. Но някой измежду него, брат му Мико и Оли Йокинен ще бъде чак в третата тройка! Но какво по-хубаво от по-голяма конкуренция.
След малко почва мача с Норвегия. Веханен ще е на вратата, надявам се и на други нови лица, примерно Пирнес да е в игра този път.
06 Май 2008 08:51
Финландия-Норвегия 3:2 след пр.
Много безидейна игра от финландците, но трябва да отдадем заслуженото и нан орвежците, които играха много добре. Все пак доста добро начало и гол на Юси Йокинен и аха да стане разгрома и Веханен показа, че все пак е дебютант на вратата. Втория също си беше негов, така че мисля, че вече съвсем ясно става трети избор след Рамо.
Греда на Оли Йокинен за да дойде победния гол след комбинация Мико Коиву-Туомо Рууту.
И за да се обърка групата съвсем немците биха Словакия с 4:2! Доста интересно ще е последните мачове, има вариант словаците да отидат чак трети, което при предстоящи мачове с Канада и САЩ ще ги изхвърли от 1/4 финалите!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД