:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 201
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Треньорът на Бербатов призна за трансфера му

Мениджърът на "Тотнъм" Хуанде Рамос е изгубил надежда, че може да задържи Димитър Бербатов в отбора и за следващия сезон. Според английския сайт Metro.co.uk наставникът е признал пред свои приятели, че очаква през лятото българският голмайстор да премине в Испания - или в "Реал", или в "Барселона". Затова вече бил готов с потенциалните заместници на Бербатов - Давид Вийя ("Валенсия"), Клаас-Ян Хунтелаар ("Аякс") или Роке Санта Крус ("Блекбърн").

Не е изключен и вариант "Манчестър С" да даде най-много пари за Бербатов, още повече че треньорът на "Сити" Свен Горан Ериксон обяви, че е готов със списъка с желани играчи, за които клубът щял да даде "нужните пари". Самият Ериксон каза също, че е спокоен за поста си. Той за пореден път похвали единият от двамата българи в настоящия си състав - Мартин Петров. "Без да пренебрегвам останалите играчи, Петров и Елано са най-важните за нас, особено по отношение на вкарването на голове и създаването на положения", каза шведът.

С голям шанс да попадне в групата за днешното домакинство с "Фулъм" пък е другият българин - Валери Божинов. Той не е играл още в официален мач през 2008 г., след като през август скъса коленни връзки.
11
2273
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
11
 Видими 
26 Април 2008 08:07
За Реал и Барса не ми се вярва. Не е толкова добър. Но виж в друг средняшки отбор , като Ман сити, може. В такива отбори му е мястото на Барби.
28 Април 2008 13:49
А ти си за 4-ти километър
30 Април 2008 14:53
Днес, 30 април, тайландецът уволни Ериксон. С него си тръгват няколко футболисти, вкл. момчето от Враца. Така, че с Ман Сити за Бербо е свършено.
По-добре да го вземе някой от трите "средняшки" отбора - Ман Ю или Челси (Ливърпул), които ще са финалисти в ШЛ!
01 Май 2008 14:45
Стеффффчо, ти четеш ли кво пишеш в средняшки и треторазредни отбори ходят сините звезди, за справка: Гозе, Домофона, Мечу, Клечи, Топчу и т.н.
02 Май 2008 00:15
Бербо отдавна трябваше да се махне от Тотнъм, само си губи времето там и ги влачи на гърба си. На мен много ми се искаше да дойде в Юнайтед, още повече че те определено имат нужда от нападател като него, а и те имат отлична средна линия и би получавал доста пасове. Като и да е, Бербо е голям играч и дано да премине наистина в някой средняшки отбор от типа на Юнайтед, Арсенал, Барса или Реал, след като явно не съответства на високата класа на извънземните от Тотнъм
А за Ериксон и аз чух вчера от колегите и доста се учудих, че са го уволнили, в последните години Сити ги нямаше никъде, миналата година се бореха да не изпаднат и само за по-малко от година Ериксон ги направи отбор, тръгнаха с летящ старт, играта им се подобри драстично, вярно към края загубиха темпо, но то е и въпрос на пари, на селекция, на време.. Така че наистина е трудно да се разбере какво иска тайландеца, ако иска да се конкурира с "найтед, Челси, Арсенал и Ливърпул- ще трябва да си развърже кесията и да напазарува класни играчи, с трици маймуни не се ловят все пак..
02 Май 2008 12:14
ДиСи, съгласен съм на 100% с теб Тотнъм са едни лузъри, нищо не става от тях, освен Бербо, само Роби Кийн е добър футболист, другите са палячовци...плюса за Бербо е че натрупа опит в силно първенство като англйското...ама това лято трябва да се махне от там задължително
02 Май 2008 13:54
Бербатов
Аз съм си левскар, но на хубавото лошо не мога да кажа, за мен Бербо е велик играч и винаги когато мога му гледам мачовете. Тотнъм само приказките им са големи, Шампионска лига, ще атакуваме първото място в шампионата и т.н., а действително освен нашето момче в отбора има още 2-3 добри играчи- Кийн, Ленън ... и толкова. Защитата им е трагична, средната линия не може да задържи топката когато е нужно, не снабдява нападателите с добри пасове, факта че често губят с резултати от типа на 4:3 е много показателен, колко гола, пита се, трябва да вкара нападението, за да е сигурно, че ще бият??
Много исках Бербо да дойде в Юнайтед, щеше да залепне просто, щеше да е идеално и за тях и за него, но след като Тотнъм разглеждат Юнайтед като конкуренти и не го дават, то дано поне навън да отиде в голям отбор, той го заслужава напълно!
02 Май 2008 16:06
Ман.Ю малко трудно ми се струва, там твърд е Рууни, веднага след него е Тевес, след тях чака Луи Саха. И тримата са млади и са добри.
Арсенал няма да се обуе с голям трансфер на нападател, па бил той доказан, още по малко и от Тотнъм. Не е това политиката на Венгер последните години.
Челски - Дрогба ако не се махне е твърд титуляр, ако остане Шева не знам как ще ги събират тримата с Бербатов. По-скоро не
Ливърпул - там нищо не се знае сега. Може да има доста сериозни трусове лятото - в ръководството, а миналата година кихнаха много пара за Торес и едва ли ще купуват нападатели това лято - Рафа играе с един нападател от типа на Бербатов в лицето на Торес, и един или двама флангови като Каут. Бербатов ако иде ще е по-скоро резерва на Торес, мисля че няма да е цел на Ливърпул
Барса също чака големи трусове - Роналдиньо и Ето'о май ще си ходят, Анри е недоволен, на Барса ще им трябва и нов тренер, напълно е възможен трансфер в Барса.
Реал - там Раул е вече на години, легенда им е и ще играе до последно в Реал, но вече не може да ги носи цял сезон на гърба си. Нистелрой също е на годинки и доста отсъства заради контузии, така че в Реал също е възможно да го потърсят ...
.
но ще видим де
02 Май 2008 18:07
Dinko, така е, съгласен съм с теб, само бих допълнил за Челси, че там Шева вероятно ще напусне лятото, но така или иначе освен Дрогба там е и Анелка, така че за мен този вариант отпада. В Ливърпул Торес, а в Арсенал Адебайор играят в центъра на нападението, много стабилно при това, така че и в тези отбори едва ли биха тръгнали да купуват нашето момче. В МанЮн обаче ситуацията е малко по-различна, в момента нямат централен нападател- Саха този сезон почти не игра и по принцип не е изключено сър Алекс да се оглежда за качествена замяна. Колкото и да са добри Рууни и Тевез, те повече по крилата играят и определено има място за един мощен централен нападател, какъвто беше Саха миналия сезон, какъвто би бил Бербатов ако го вземат. Самия факт, че плеймейкъра им е и голмайстор този сезон е показателен, че има мегдан да им се подсили нападението.
За Барса и Реал съм напълно съгласен с мнението ти, нека се надяваме, че ще се нагласят нещата.
02 Май 2008 18:50
a да - забравих за Анелка в Челски ...
.
за Ман.Ю си прав, то не случайно и от толкоз време се шуми за подобен вариант, Саха верно малко играе, то май и контузии има доста, но ми се струва че не го притеснява да е резерва.
03 Май 2008 05:02
Челски?


Аман от комплексари. Тресе ви шубето, а?


Челси няма нужда от нападател. Тази година показхме, че сме иградили строхтен тим като колектив - влиза ново момче и веднага пасва. Агуеро е кандидатът за ново попълнение.


Това е последният траснферен сезон, където Бербатов може да направи траснфер. Много пак не сте ги гледали но след траснферите през зимата Тотнъм са доста стабилни в защита, проблемът е с централните лафове - всеки играе с дълги пасове, защото Хъдълстон и Зокора просто не стават да рапзпределят топката. Догодина с Модрич и Камени и може би още някои дург халф ще са по-конкурентноспообни. Все пак ако не се лъжа в момента са втори по отбелязани голове в лигата.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД