:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 296
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Финалите

на националната ученическа баскетболна лига на "Овергаз" ще се играят в неделя в зала "Бойчо Брънзов" в Бургас. Турнирът, в който тази година се включиха над 3200 деца от 34 града, се реализира по проекта "Ти можеш" на спортен клуб "Овергаз" и фондация "Млада България". Във финалния етап на турнира участие ще вземат 192 деца, обединени в 16 отбора.



Турнир

по стрийтбол ще се проведе днес в Стара Загора. Надпреварата е трети кръг от националния LOOP StreetBall шампионат. Мачовете ще се играят на бул. "Цар Симеон Велики" пред сградата на общината.



Крум Дончев

и навигаторът му Стойко Вълчев от "Приста Ойл рали тийм" ще стартират в 35-ото издание на рали "Хърватска". Те ще бъдат единственият екипаж, представляващ България на третия кръг от европейския рали шампионат. "Очаквам много трудно състезание. Разочарован съм, когато намалят етапите. Новината не беше добра, защото желанието ни е да караме колкото се може повече", заяви Дончев.



Пилотът

на "Макларън" Люис Хамилтън е силно притеснен от прогнозите за дъждовно време в неделя в Монако. "Пистата е достатъчно трудна с тесните завои и участъци. Ако завали може да стане ужасно. Тази година сме без тракшън-контрол, което допълнително затруднява позициите ни", коментира британецът, който бе най-бърз в свободните тренировки в четвъртък.
726
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД