:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,979,429
Активни 561
Страници 1,874
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Районният

съд в Сандански наказа още 11 футболни запалянковци на "Локо" (Пд) заради инцидента на съботния мач "Вихрен" - ЦСКА. Те получиха сравнително леки присъди - от 7 до 20 денонощия и забрана да посещават спортни прояви в идните 2 г. Един непълнолетен фен на 15 г. ще бъде санкциониран от специална комисия в Пловдив. Преди 4 дни други 11 хулигани отнесоха подобни наказания. Остава да се гледат случаите на още 16 души, като от тях 4-има са с мярка "задържане под стража" и ги грози затвор до 5 г.



Кристиано Роналдо

прекрати спекулациите за бъдещето си като заяви, че през следващата седмица ще подпише нов договор с "Манчестър Юн". "Всички ще бъдат доволни - и аз, и клубът. Определено ще съм тук и през следващия сезон", каза португалецът, който вкара 42 гола от 48 мача този сезон. Към Роналдо имаше оферта за 90 млн. евро от "Реал".



Вицешампионът

на Испания "Виляреал" привлече халфа на "Барселона" Едмилсон (31 г.). Халфът бе 4 сезона в каталунския гранд, но претърпя две тежки контузии.



Със свободен

трансфер в "Депортиво" ще премине мексиканският национал Омар Браво (28 г.). През април той стана вторият играч на "Чивас" (Гуадалараха), който е вкарал над 100 гола.



"Арсенал"

извоюва правото да ползва през следващия сезон нападателя Карлос Вела (19 г.). Заради липса на работна виза нападателят бе преотстъпен на "Осасуна" за 1 сезон, но вече документите му за Англия са готови.

----

Тиери Анри

обяви пред в."Екип", че най-вероятно ще прекрати кариерата си в националния отбор на Франция след Евро`08. Нападателят на "Барселона" държи рекорд за страната си с 44 гола, вкарани в 98-те му мача за "петлите".
700
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД