:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 310
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бербатов сред 10-те цели на "Барселона"

Каталунците оценяват нападателя на 25 млн. евро
СНИМКА: SPORT.ES
10-те трансферни цели на "Барселона". От ляво на дясно на горния ред: Даниел Алвеш ("Севиля"), Флоран Малуда ("Челси"), Александър Хлеб ("Арсенал"), Сейду Кейта ("Севиля") и Жерард Пике ("Манчестър Юн). На долния ред: Емануел Адебайор ("Арсенал"), Давид Силва ("Валенсия"), Карим Бензема ("Олимпик", Л), Фабрицио Колочини ("Ла Коруня") и Димитър Бербатов ("Тотнъм").
Капитанът на националния отбор Димитър Бербатов е сред приоритетите на "Барселона" в лятната селекция, съобщи испанският в. "Спорт". Изданието публикува списък на играчи, от които каталунците ще търсят нови попълнения.

"Барса" търси типичен централен нападател, а конкуренти на Бербатов за този пост са Карим Бензема от "Олимпик" (Лион) и Емануел Адебайор ("Арсенал"). Шансовете на българина обаче са по-големи, тъй като клубът от Лион е поставил цена от 50 млн. евро на звездата си. Нападателят на "Тотнъм" струва 2 пъти по-малко - 25 млн. евро, на толкова е оценен и Адебайор, който иска да се махне от Англия. Интерес към Бербо има още от "Манчестър Юн", "Челси" и "Реал" (М).

На новия треньор на каталунците Хосеп Гуардиола ще бъдат предоставени 85 млн. евро за селекция. Те ще бъдат набавени от трансферите на Самуел Ето'о и Роналдиньо, които ще донесат по 25 млн. евро. Други 20 ще дойдат от продажбата на Деко и Джанлука Дзамброта.

Най-сериозна сума "Барса" ( 40 млн. евро) ще плати на "Севиля", откъдето ще бъдат привлечени Даниел Алвеш и Сейду Кейта. Още 15 млн. ще бъдат дадени за заздравяване на отбраната. Срещу тях на "Ноу Камп" се чакат Фабрицио Колочини от "Ла Коруня" и Жерард Пике от "Манчестър Юн".

Халфовата линия пък ще бъде подсилена от Александър Хлеб ("Арсенал") - срещу 10 млн., и Флоран Малуда ("Челси") - 20 млн. Засега пропада привличането на Давид Силва, тъй като "Валенсия" му сложи цена 90 млн. евро.
7
1372
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
24 Май 2008 06:02
"В контекста на напускането на Матю Фламини в посока Милан, както и спекулациите за трансфер на Александър Хлеб, Адебайор заяви: "Намирам се в точния отбор в правилното време, играем добър футбол, вкарвам голове, разбира се, че съм щастлив. Най-хубавото нещо е, че играем за феновете и имам възможност да си партнирам с толкова много страхотни футболисти."
Източник: http://www.arsenal-bulgaria.com/
Чудна работа как решиха, че Адебайор иска да напуска Арсенал.
24 Май 2008 06:48
Хахахахах. А бе тази кукла барби я взеха само за майтап бе. Стига сте писали глупости бе. Не виждате ли, че играе в отбор борещ се за изпадане, няма абсолютно никакви успехи, нито титли, нищо. Пишете за успелите играчи, като Стенли примерно - многократно шампион на Шотландия, играещ в отбор бивш тосител на КЕШ и т.н.
24 Май 2008 10:24
Барса ако успеят дори един от тези 10 да превлекат, трябва да черпят.


Стела Артоа - аз мисля, че почти всеки втори фен на Арсенал би склонил дори да носи лично багажа на Адебайор до Барселона пеша само и само да се отърват от него, тей като направи доста незабелижими мачове в дербитата, а и изпусна една кола положения.


Успех на Емил Данчев и журналистите които се изхранват на неговите подаяния. Дори повтороно увеличение на заплатата на клиента си да постигне, Емил пак ще намаже.
24 Май 2008 10:52
Мумоко, то по тая логика досега Муньо (Алмуня) да са го изнесли на ръце от стадиона. Само дето няма да се намери балък да го купи. Адебайор е чудесен футболист и макар да прави пропуски, мисля, че все още има място в Арсенал. Ако е до пропуските, той и Анри се спукваше да пропуска и имаше мачове, в които се чудехме какво прави на терене, ама си е легенда на Арсенал, нали така.
24 Май 2008 11:20
Стенли /Тенчо му викахме/ и футболист аре стига майтапи
24 Май 2008 11:31
Може би си прав. Според мен липсата в Арсенал е на истински лидер, капитан. Гала е голямо ревящо бебе. Като няма лидер като Виера, който да ги поведе е доста трудно да се реализира таланта на целия отбор по терена.


А Аде според мен засега не показва нищо с което да е конкуретноспособен на лидерските качества като нападател на Дрогба, Торез, Рууни или Кийн. Просто е добър нападател
24 Май 2008 15:13
Стеффчо69, ай коментирай си пейкотъркачите моля взели го за мезе...айде да не припомням как Ганьо Патков плещеше, че Домо го искали над 20 отбора и струвал над 5 000 000 еурос мдааа..Астън Вила беше носител на КЕШ през 1982....същата година, когато ЦСКА стигна полуфинал
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД