:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 279
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Снимка ЕПА/БТА
Салют с фойерверки отбеляза 125-годишнината от построяването на знаменития мост Бруклин над Ийст ривър в Ню Йорк, който свързва кварталите Бруклин и Манхатън.
5
1383
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
24 Май 2008 07:12
Тържествата са всенародни и много месечни , както подобава на събитието!!!
24 Май 2008 22:34
Натиснете тук
и Град на Победилия Капитализъм.
Натиснете тук
И досега въпросът относно borough/s, където значението на думата "бъроу" на Американски английски е "административна единица", ед.ч., или "5-те градски общини" - мн.ч. (Ам.Е.), а вашия превод за КВАРТАЛИТЕ си го запазете за София.
24 Май 2008 23:09
Tези САЩистки капиталисти, са ни ударили у земята по пътя към камюнизАмА с някои дати, като 24 май 1883, "Бруклин Бридж" и 1 май 1931, "Емпайър Стейт Билдинг".
И от първоизвора. Живеещите в "Куинз", "Ригоу Парк", "Грийн Пойнт", "Харлъм", "Стетън Айлънд" /до там и наопаки се ходи с фери, което е безплатно, като при камюнизъмъ/, отивайки до остров "Манхатън" винаги казват: "Отивам до Града" или "Ще ходя до Града". На въпросът ми, "до кой град ще ходят", отговорят: "Отивам до Ню Йорк".
Вгледайте се внимателно и в пощенските адреси, за да разберете как се изписват административните единици: New York, NY, Brooklyn, NY, The Bronx, NY, etc., където ЕнУай (NY) е със значение Ню Йорк Щат. Тоже и столицата на щат Ню Йорк се изписва Albany, NY. За дискусии и други спорове по въпроса се обръщайте към мистър Блумбърг, настоящия кмет - He's gonna tell ya.

Редактирано от - The Spy на 24/5/2008 г/ 23:28:47

25 Май 2008 18:13
Да, хубави снимки. Такива има и на работната маса на китайския главен щаб.
25 Май 2008 19:22
Натиснете тук
Попангелов, ама ти да не вземеш да повярваш на снимките - това е лъжа и мръсна пропаганда! Няма таквиз градове и сгради. Това е от некакъв фантасмагоричен СайФай филм на Джордж Лукас или колегата Спилбърг.
Ето ти още една снимка от подобен филм. Натиснете тук И виж още колко много небоскрепов има за събаряне, че и да останат още за следващия път.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД