:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 445
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Скопие чака оставката на посланика си в София

Директорката на Македонския културно-информационен център в София Доста Димовска ще е новият посланик на Скопие в България, съобщи скопският в. "Време". Димовска обаче категорично отрече, че се готви да наследи на поста посланик Абдурахман Алити, който изненадващо подаде оставка. Напускането на Алити идва веднага след края на срещата на държавните и правителствените ръководители на страните от Процеса за сътрудничество в Югоизточна Европа (ПСЮЕ) в Поморие. Алити бе категоричен, че напуска поста и политиката поради семейни причини. "Очакваме неговата писмена оставка, за да стартираме процедурата по отзоваването", обяви говорителят на МВнР в Скопие Васко Андоновски, цитиран от БНР.

Мисията у нас е първият дипломатически мандат на 62-годишния Абдурахман Алити. Той бе лидер на албанската етническа Партия на демократичния просперитет и кандидат през 2000 г. за председател на Собранието (парламента) на Македония.
5
1754
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
24 Май 2008 00:09
Неуспял в мисията си за сондиране на кабинета за разделението на териториите на т. нар. "FYROM" между прилежащите й метрополии. Явно у нас още не са разбрали, че тази "Република" скоро няма да я бъде...
24 Май 2008 08:41
Не подценявайте FIR Makedonya!
Оказва се, че тя е много полезна за САЩ и по специално за политиката на САЩ в югоизточна Европа.
Ако трябва, както се казва, FIR Makedonya ще бъде поставена на апартано дишане и изкуствено подържане на държавността и, защот тя трябва да бъде трън-бодил в петитите на България и Гърция и да подържа по всякакъв начин напрежения между балкански страни!
Без поддръжката на САЩ и Англия, едва ли тази "държава" би просъществувала няколко месеца.
Сега понеже са ухажвани в САЩ, там си запушват учите и затварят очите пред всякакви исторически фалшификации на Фиромците, дори са склонни да ги утвърдят със сила, когато му дойде времето.
24 Май 2008 09:48
Текстът
Доста Димовска ще е новият посланик на Скопие в България
е породен или от отявлено гръкоманство, или от пълно безхаберие и липса на усет към контекста. И в двата случая е позор.
24 Май 2008 11:03
Тая не се ли беше изказвала срещу България преди време? Нещо ми е много позната.....
25 Май 2008 10:41
gabito,
що се вреш да коментираш неща от които явно хал-хабер не разбираш?
"Тая" Доста Димовска е сред хората в МК, най-често обвинявани в българофилство, и дори назначавнето й за шеф на културния институт в София беше мега скандал за античките катили уж-бившата югославска република.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД