:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 282
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за петък

Комедия

"Рок училище"

Дюи Фин е самовлюбен тип, мечтаещ да бъде рок звезда, чиято обсебеност от самия него му струва изгонване от бандата, в която свири. Решен да успее, но и закъсал за пари, Дюи открадва самоличността на свой приятел, за да получи работа като учител в западнало начално училище. Там той тутакси вербува невръстните си питомци да свирят в новата му банда.

Режисьор: Ричард Линклейтър, с Джак Блек, Джоан Кюсак, Майк Уайт, Сара Силвърман и др., САЩ, 2003 г.

БИ ТИ ВИ 00.00



Комедия

"И момичетата искат да се забавляват"

Джейни е обсебена от страст към танца. И когато телевизионен канал в Чикаго обявява конкурс за танцьори, тя се явява заедно с приятелката си Лин. Конкуренцията е жестока и се пренася извън дансинга, за да се случат куп вълнуващи неща.

Режисьор: Алън Метър, със Сара Джесика Паркър, Хелън Хънт, Лий Монтгомери и др., САЩ, 1985 г.

TV7 21.00



Екшън

"Експертите"

Мартин Бишоп е ръководител на екип специалисти, тестващи системи за сигурност. Правителствени агенти желаят да се доберат до строго секретна черна кутия и изнудват групата на Мартин да я открадне. Експертите са замесени в опасна интрига. Открили кутията, те разбират, че съоръжението има възможност да дешифрира всички съществуващи кодови системи по света. Сега задачата на експертите е да разберат как правителството може да използва най-добре информацията, която черната кутия може да им предостави...

Режисьор: Фил Алдън Робинсън, с Робърт Редфорд, Сидни Поатие, Гари Хършбъргър, Фил Алдън Робинсън и др., САЩ, 1995 г.

ДИЕМА 22.00



Семейна комедия

"Когато мъртвите се разлудуват"

Градчето Уокър Фолс повече от 20 години е сковано от ужасно проклятие. Там не се празнува Хелоуин, защото градът е заплашен от унищожение. Но собственикът на шоколадовата фабрика "Уокър" е решил да съживи бизнеса и да възстанови веселия празник.

Дали това ще се хареса на гражданите обаче? И дали други сили няма да се включат в празника? Решението ще се окаже в ръцете на някой, който от години е стряскал съня на хората в Уокър Фолс.

Режисьор: Патрик Рийд Джонсън, с Кристофър Лойд, Том Амандес, Британи Бърнес и др., САЩ, 2001 г.

FOX Life 22.00



Романтична драма

"Брулени хълмове"

Хийтклиф е странник, осиновен от бащата на непокорната Кати. Хийтклиф е унижаван от заварените си братя и е превърнат в слуга. Той е окончателно съсипан, когато Кати, любовта на живота му, се омъжва за другиго, тъй като женитбата й със слуга е равносилна на унижение за нея. След като изчезва за няколко години, Хийтклиф се завръща, обзет от едно-единствено желание - да отмъсти на семейството на Кати за всички претърпени унижения.

Режисьор: Питър Космински, с Жюлиет Бинош, Ралф Файнс, Джанет Мактиър, Софи Уорд и др., Великобритания, 1992 г.

CINEMAX 21.00



Драма

"Американско оръжие"

Три истории за това как американците стават все по-обсебени от огнестрелните оръжия и как това се отразява на обикновените хора. Карл Уилк има оръжеен магазин в щата Вирджиния - това е бизнес, който семейството му развива от поколения. Карл гледа на магазина като на фамилно наследство, без да се замисля особено какво се случва с оръжията, които продава.

Карл Картър е директор на гимназия, където насилието се е превърнало в тъжно ежедневие. Карл е напълно объркан, когато става ясно, че един от най-надеждните му ученици - Джей, ходи на училище въоръжен. В Орегон Джанет е самотна майка, все още страдаща от преждевременната смърт на своя син тийнейджър преди три години. Той се е самоубил, след като е застрелял няколко свои съученици. Тя просто не знае как да се справи с възпитанието на другия си син - Дейвид, който вече е в пубертета.

Режисьор: Арик Авелино, с Доналд Съдърланд, Форест Уитакър, Марша Гей Хардън, Линда Карделини и др., САЩ, 2005 г.

HBO 22.55
823
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД