:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за четвъртък

Драма

"Симфония на тишината"

Преуспяващ американски бизнесмен е бивш престъпник от Армения, държан от властите затворен в психиатрична клиника по време на комунизма и успял да избяга от нея. Малко преди смъртта си се връща в родината, където установява, че въпреки многото време оттогава нищо още не е забравено.

Режисьор: Виген Чаладранян, с Алто Мелкумян, Мишел Погосян, Жан Пиер Ншанян, Карен Янибекян, Нино Касрадзе и др., Армения, 2001 г.

КАНАЛ 1 23.15



Трилър, драма

"В нощта"

На Ед Оукин не му е ден. Не успява да се наспи, мрази работата си като авиоинженер и току-що е открил жена си в леглото с друг. След поредната безсънна нощ в опит да избяга от катастрофалния си живот той спира на паркинга на летището, където непозната красавица се строполява върху предния капак на колата. И скоро бедите започват да валят една след друга...

Режисьор: Джон Ландис, с Джеф Голдблум, Мишел Пфайфър, Дан Акройд и др., САЩ, 1985 г.

БИ ТИ ВИ 00.00



Романтична комедия

"Американо"

Трима американци, току-що завършили колеж, отиват на пътешествие в Европа. Целта: да гребат с пълна шепа от удоволствията, които предлага непознатият за тях живот на Стария континент. Пътят им ги отвежда в испанската провинция Памплона - известна с борбите и надбягванията с бикове, но и с красивите си жени. Американците срещат една такава красавица, която би накарала всеки да преосмисли миналото, настоящето и плановете си за в бъдеще. И събитията приемат неочакван обрат, наситен с интрига и чувственост.

Режисьор: Кевин Ноланд, с Денис Хопър, Ленор Варела, Джошуа Джексън и др., САЩ, 2005 г.

TV7 21.00



Екшън

"Заложник"

След полицейска операция, завършваща със смъртта на заложниците - майка и детето й, парламентьорът от Лосанджелиската полиция Джеф Тали напуска Ел Ей, за да започне работа като шеф на полицията в градчето с ниска престъпност Бристо Камино в окръг Вентура.

Когато трима тийнейджъри проследяват семейство до дома им с намерението да откраднат колата им, те избират грешната къща в лош момент. Тримата се оказват в капан в къща в предградията на града, собственост на корумпиран счетоводител. Паникьосани, тийнейджърите взимат семейството за заложници и така поставят Тали в ситуацията, в която той никога вече не иска да попада.

Режисьор: Флорън Сири, с Брус Уилис, Кевин Полак, Джими Бенет, Майкъл Форн, Бен Фостър, Джонатан Такър, Серена Скот Томас и др., САЩ, 2005 г.

ДИЕМА 22.00



Криминална комедия

"Ужилването"

Дребният мошеник Джони Хукър търси помощта на легендарния измамник Хенри Гондорф, за да извършат едно виртуозно "ужилване". Мишената им е безмилостният нюйоркски гангстер Дойл Лонегън, който е отговорен за убийството на ментора на Джони - Лутър Колман.

Операцията е потенциален провал и Хенри първоначално отказва. Но изкушението от "голямата измама" е неустоимо. И така Джони и Хенри плетат мрежа, за която им е необходима помощта на цяла дузина съмишленици.

Режисьор: Джордж Рой Хил, с Пол Нюман, Робърт Редфорд, Робърт Шоу, Чарлс Дърнинг и др., САЩ, 1973 г.

CINEMAX 21.00



Драма

"Уол Стрийт"

"Алчността е нещо хубаво." Това е кредото на Гордън Геко - високопоставен борсов играч, който е идеализиран от младия и нахъсан брокер Бъд Фокс. Подмамен в близкия кръг на Геко, Фокс бързо са научава как да насилва, убива и погребва своята етика. Нещата се променят, когато се оказва, че безскрупулните действия на Геко причиняват лична трагедия на бащата на Фокс - Карл.

Режисьор: Оливър Стоун, с Майкъл Дъглас, Чарли Шийн и др., САЩ, 1987 г.

HBO 21.05
890
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД