:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 332
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за сряда

Драма

"Семейна история"

Чарли е тийнейджър, който няма време да се отдаде на типичните за възрастта си проблеми. Баща му е бил убит, а майка му търси утеха в алкохола и го оставя сам да се справя с домакинството. Това, разбира се, не е всичко. Оказва се, че приятелката му е бременна. Наближава моментът родителите да се срещнат, а мечтата за колеж изглежда все по-далечна...

Режисьор: Майкъл Елиас, със Сюзан Самърс, Чад Крайст, Селма Блеър и др., САЩ, 1998 г.

БИ ТИ ВИ 00.00



Комедиен сериал

"Капри"

Едно възхитително и дълго пътешествие до Капри, изпълнено със забавни и сърдечни характери, интриги, великолепни жени и мъже, разкошни дрехи и кухня. Сюжетът ни въвлича в живота на млада жена от Милано, която - един месец преди да се омъжи - се оказва обявена за наследница на богата жена от Капри, която не познава. Тя тръгва към острова, за да разбере причината за това, и там бива въвлечена в живота на хората, с които се среща, само за да научи шокиращи факти за своето минало.

Режисьор: Франческа Марра, Енрико Олдоини, с Мириам Кандуро, Елизабета Кавалоти, Александра Дину и др., Италия, 2006 г.

TV7 20.00



Трилър, драма

"Мъртва риба"

Мафиоти, които няма да се спрат пред нищо, за да разчистят сметките си с врага, се сблъскват в Лондон. Наемни убийци готвят кървава баня в ситуация, в която гангстерският кодекс на честта е захвърлен на бунището. Прекалено много предателства са се насъбрали, прекалено много интереси са накърнени. Безпощадната битка е съпроводена с убийствен черен хумор. А се намира време и за демонстрация на сексапил. Ако сте почитатели на стила на Тарантино, този филм, в който елитният актьорски състав искрено се забавлява, ще ви хареса.

Режисьор: Чарли Стедлър, с Гари Олдман, Робърт Карлайл, Били Зейн и др., Великобритания - Германия, 2004 г.

TV7 21.00



Екшън

"Заложници"

През последния си работен ден в гимназията "Хамилтън Хай" учителят Сам Декър е дежурен при наказаните ученици, задържани след часовете. Но никой не знае, че скоро гимназията ще стане истинско бойно поле. Убийци, въоръжени до зъби, решават да използват училището като щаб за организиране на обир. А Сам и децата се обединяват срещу гангстерите. Дали ще успеят да попречат на бандитите?

Режисьор: Сидни Дж. Фюри, с Долф Лундгрен, Алекс Карзис, Ката Добо и др., САЩ, 2003 г.

ДИЕМА 2 14.00



Комедия

"Приказка за русалката"

Томас получава шанс да завърши дългогодишния си академичен проект и по тази причина го изпращат на гръцки остров при проф. Колтър. Заедно с дъщеря си Томас заминава с надеждата да получи така нужното му вдъхновение. Но дъщеря му знае много добре от какво се нуждае нейният баща, след като майка й е починала - от нова любов. А на острова ги очаква русалката...

Режисьор: Олки Дейвид, с Били Зейн, Кели Брук и др., Великобритания, 2007 г.

HBO 18.10



Романтична комедия

"Два милиона бакшиш"

Вдъхновен от действителен инцидент, тази непретенциозна, но при все това приятна романтична комедия разказва историята на нюйоркския полицай Чарли, който обещава на сервитьорката в кафене Ивон, че ще промени живота и на двамата. Един ден след като се е отбил на кафе, Чарли с ужас открива, че няма дребни за бакшиш, така че лекомислено обещава на Ивон, че ще раздели с нея поравно печелбата си, ако лотарийният билет, който си е купил, спечели.

Е, не щеш ли, той наистина спечелва джакпота - цели 4 милиона долара - и жена му Мюриъл побеснява, когато той си признава за обещанието към Ивон.

Режисьор: Андрю Бъргман, с Никълъс Кейдж, Бриджит Фонда, Роузи Перес, Айзък Хейъс, Сиймур Касел, Станли Тучи, Ричард Дженкинс и др., САЩ, 1994 г.

AXN 22.00
1083
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД