:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за понеделник

Драма

"Закъсняло пълнолуние"

Психологическа драма за едно българско семейство. Главният герой е възрастен мъж, който живее под един покрив със сина си, снахата и детето им. Съжителството между трите поколения е трудно и възрастният мъж е принуден да постъпи в дом за възрастни хора. Филмът получава голямата награда за игрално кино на ХХIII фестивал на българския филм "Златна роза" - Варна, 1996 година.

Режисьор: Едуард Захариев, с Ицхак Финци, Николай Урумов, Ванча Дойчева, Георги Русев и др., България, 1996 г.

КАНАЛ 1 20.50



Биографична драма, 1 част

"Артюр Рембо - човекът, който нямаше покой"

Поет на 16 години, който, навършвайки 21, прекарва 16 години, за да забрави и разруши своя гений - това е тайната на Рембо. Приключенията в Африка на поета са предвестник на култовата му стихосбирка "Един сезон в Ада". Мазохистично търсене на щастието, смешно желание за успех и френетичното пестене на пари - това са вече целите на Рембо. От търговец на потребителски стоки - тенджери, до търговец на оръжие - еднакво неуспешни начинания, които само го изтощават и водят към смъртта му.

Режисьор: Марк Ривиер, с Лоран Мале, Жак Бонафе, Тиери Фремон, Самюел Лабарт, Флоранс Пернел, Шейх Дукуре, Жан-Пол Фаре, Ксавие Тиам и др., Франция, 1995 г.

КАНАЛ 1 00.00



Драма

"Третата световна война"

Правителственият агент Лари Съливан трябва да се справи с последствията от биологична атака в този трилър. САЩ са под терористична атака. Цялата страна е атакувана от смъртоносен вирус, разпространяван от пътнически лайнер.

С разпръскването на заразата единствено агент Съливан е запазил хладнокръвие и знае какво да направи, за да проследи терористите и да спаси цялата страна от епидемия.

Режисьор: Робърт Мандъл, с Тимоти Хътън и др., САЩ, 2001 г.

БИ ТИ ВИ 00.00



Комедия, драма

"Цената на живота"

Тери е воайор. А на това отгоре изпитва и непреодолимо желание да се самоубие. И е на път да го направи, когато съдбата го среща със съседа му Ник - същия, когото той е шпионирал как прави секс. Тери се отказва да слага край на живота си, защото получава от Ник предложение, на което не може да устои. Очаква ги поредица от шеметни приключения.

Режисьор: Фин Тейлър, с Дейвид Аркет, Брад Хънт, Кейти Мориарти и др., САЩ, 1997 г.

TV7 21.00



Екшън

"Кикбоксьор 4"

Кикбоксьорът Дейвид Слоън е несправедливо обвинен в убийство и пратен в затвора. По време на престоя му там Дейвид научава, че съпругата му е отвлечена от обвинилия го Тонг По, който я е изпратил в добре охраняваната си къща в Мексико. Със специално разрешение на федералните служби Дейвид е освободен, за да прибере жена си. Той пътува до Мексико под фалшива идентичност и се записва за участие в частен турнир по кикбокс, организиран от Тонг По, за да успее да проникне в къщата му. Единственият начин за Дейвид да спаси съпругата си е да нокаутира всичките си съперници, бодигардовете на По и неговата дясна ръка Бил.

Режисьор: Албърт Пюн, със Саша Мичъл, Никълъс Гест, Брад Торнтън и др., САЩ, 1994 г.

ДИЕМА 22.00



Драма

"55 дни в Пекин"

Действието се развива в Пекин през 1900 г. Движение на фанатици, наречени боксерите, напада всички чужденци. Гаранция за безопасност нямат дори посолствата. Изправени пред рисковете на гражданска война, чуждите дипломати организират въоръжена охрана. Пристига майор Мат Луис - със специална мисия да осигури безопасността на американския посланик. Заедно с генералния консул на Великобритания сър Артър Робинсън те превръщат посолството в същинска крепост.

Режисьор: Никълъс Рей, с Чарлтън Хестън, Ава Гарднър, Дейвид Нивън и др., САЩ, 1963 г.

ДИЕМА 2 14.00
1200
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД