:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 270
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за неделя

Приключенска драма

"Забранена територия"

През 1871 г. младият американски репортер Хенри Мортън Стенли се наема да докаже, че шотландският мисионер Дейвид Ливингстън, изчезнал преди няколко години в Централна Африка, е все още жив, а не е изяден от туземците, както дълго време се е смятало. Филмът е разделен на три части: издирването на Ливингстън, духовната одисея на Стенли, след като го намира, и наглед безплодните усилия на Стенли да докаже, че е намерил именно Ливингстън на скептичните и откровено враждебни членове на Кралското географско общество в Лондон.

Режисьор: Саймън Лангтън, с Ейдън Куин, Найджъл Хоторн, Кабир Беди, Едуард Фокс и др., САЩ, 1997 г.

БИ ТИ ВИ 13.00



Романтична комедия

"Истина ли е..."

Елизабет е отдадена на работата си лекарка, която след 20-часово дежурство заспива на волана, катастрофира и краят е фатален. Няколко седмици по-късно мъж на име Дейвид се нанася в нейния апартамент, но вижда, че тя не го е освободила напълно. Нейното тяло може и да е мъртво, но духът й е все така жив, а призракът й не само упорства, че апартаментът е все още неин, но и настоява Дейвид да се изнесе от него.

Объркан, Дейвид се обръща към Дарил - ексцентричен тип, който претендира, че притежава свръхестествена чувствителност, надявайки се той да му помогне да се отърве от духа на Елизабет. Тя обаче отказва категорично, тъй като е убедена, че не е напълно мъртва въпреки всички доказателства за обратното.

Докато Елизабет и Дейвид се опитват някак да съжителстват съвместно, те разбират, че различията им всъщност не са чак толкова съществени, и дори започват да се увличат един по друг.

Режисьор: Марк Уотърс, с Рийз Уидърспун, Марк Рафало, Донал Лог, Дайна Уотърс и др., САЩ, 2005 г.

БИ ТИ ВИ 20.00



Екшън

"Идалго"

Провеждано всяка година от векове състезанието "Огнен океан" е достъпно само за най-добрите и породисти арабски коне. До 1890 г., когато един богат шейх кани американския каубой Франк Хопкинс и мустанга му Идалго да се състезават срещу най-добрите ездачи бедуини, някои от които са твърдо решени да попречат на чужденеца да стигне до финиша.

За Франк "Огнен океан" се превръща не само във въпрос на чест и гордост, но и в борба за оцеляване, защото той и конят му се стремят да постигнат невъзможното.

Режисьор: Джо Джонстън, с Виго Мортинсен, Омар Шариф, Луис Ломбард, Зулейка Робинъсн, Джей Кей Симънс и др., САЩ, 2004 г.

НОВА 20.00



Драма

"Смелост"

Рафаел е алкохолизиран индианец, който живее в колиба близо до сметище заедно със съпругата си и двете си деца на ръба на физическото оцеляване. Семейството се издържа, като събира това, което може да продаде от отпадъците на сметището. Неспособен да осигури на семейството си най-необходимото, Рафаел се среща с богаташа Маккарти, който му прави необичайно предложение: Рафаел ще получи 50 000 долара, ако изиграе ролята на индианец, когото група бели пребиват от бой във филм, продуциран от богатия Маккарти. Нищо необичайно на пръв поглед, но единственото условие на продуцента е едно - убийството трябва да бъде съвсем истинско. Ако приеме ролята, Рафаел наистина ще умре в нечовешки мъки пред обектива на камерата. Напълно отчаян, Рафаел приема с надеждата, че парите ще помогнат на жена му и децата...

Режисьор и в главната роля: Джони Деп. Участват още: Марлон Брандо, Маршал Бел, Фредерик Форест и др., САЩ, 1997 г.

TV7 21.30



Екшън

"Ловци на мисли"

Седем елитни ченгета от ФБР са изпратени на необитаем остров, където трябва да преминат последния, най-висш етап от суперсекретна тренировъчна програма. Агентите по принцип са подготвени за жестоки изпитания, но ужасяващите неща, които им се случват, надминават и най-големите им кошмари. Те се превръщат в мишени на безпощаден убиец.

Режисьор: Рени Харлин, с Вал Килмър, Крисчън Слейтър, Ел Ел Куул Джей, Джони Лий Милър и др., САЩ - Великобритания - Холандия - Финландия, 2004 г.

TV7 23.30



Приключенска екшън комедия

"Карибски пирати 3: На края на света"

Кап. Джак Спароу е в плен. Уил Търнър и Елизабет Суон трябва да обединят сили с порочния кап. Барбоса, за да спасят своя стар приятел от съдба, по-злочеста и от смъртта. Търговската компания "Източна Индия" и безстрашният й шеф лорд Кътлър Бекет е превзела призрачния кораб "Летящия холандец" заедно с капитана му Дейви Джоунс. Корабът се управлява от злия и нескопосан адмирал Норингтън, който е твърдо решен да унищожи всеки пиратски кораб, който му се изпречи на пътя, и да сложи насилствен край на пиратската епоха. Уил, Елизабет и кап. Барбоса се опитват да съберат единствената армия, която може да се изправи срещу Бекет - Деветимата господари на братския двор. Но кап. Джак Спароу е един от тях и докато е в плен в карцера на Дейви Джоунс, Бекет и неговата армада ще бъдат непобедими. Но ето че има няколко герои, които могат да помогнат - това са Тиа Далма, Пинтъл и Раджети. Те отиват в екзотичния Сингапур и убеждават хитрия пират Сао Фън да им помогне с кораб и боеприпаси. Но дори и Братския двор ще се нуждае от помощта на морската богиня Калипсо заради наближаващата буря. Бъдещето на пиратството е заложено на карта преди зашеметяващата финална битка.

Режисьор: Гор Вербински, с Джони Деп, Джефри Ръш, Орландо Блум, Кийра Найтли и др., САЩ, 2007 г.

HBO 21.05
1067
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД