:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 291
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за събота

Криминална комедия

"Клопка"

Против волята на Джо Фрайдей му е натрапен партньор - Пеп Стрийбек. Първата им задача е да разследват поредица от религиозни убийства в Ел Ей. Двете ченгета подозират съмнителен телевизионен евангелист - преподобния Джонатан Уърли. Така се натъкват на базирания в Ориндж Каунти религиозен култ, наричащ се П. А. Г. А. Н. (Хора срещу добротата и нормалността). След като се промъкват на една от тайните им церемонии, Фрайдей се влюбва в жена, нарочена за жертвоприношение - Кони Суейл. И то така се влюбва, че дори след като шефът му кап. Ганън го отстранява от случая, той продължава да души наоколо.

Режисьор: Том Манкевич, с Дан Акройд, Том Ханкс, Кристофър Плъмър и др., САЩ, 1987 г.

БИ ТИ ВИ 13.00



Комедия

"Новинарят"

Рон Бургунди е тв говорител и отявлен женкар. Рон е хитът на Сан Диего - обожаван от жените и почитан от мъжете (им). Но ето че му се изпречва конкуренция - амбициозната репортерка Вероника Корнингстоун, решена да стане първата жена-водещ на канала, в който работи, дори ако това означава да саботира Бургунди с всякакви методи. Най-добрите попадения са комичните сцени, които са на ръба на абсурда. Бургунди е ходеща карикатура, макар да изглежда почти нормален на фона на още по-шантавите си колеги.

Режисьор: Адам Маккей, с Уил Ферел, Кристина Апългейт, Пол Ръд, Стийв Карел и др., САЩ, 2004 г.

БИ ТИ ВИ 23.10



Драма

"Воля за победа"

Шансовете са нулеви. Мечтата е невъзможна. Но все пак това някак си се случва. Трима пропаднали мъже: Джони Ред Полард - отчаян младеж, Чарлс Хауард - бивш милионер, и Том Смит - стар каубой, се събират и намират надежда в един кон на име Сийбискит. Те свързват съдбите си с този изоставен кон, който става най-популярният победител в състезания за своето време.

Режисьор: Гари Рос, с Джеф Бриджис, Тоби Магуайър, Крис Купър, Джеймс Кийн, Валери Махафи и др., САЩ, 2004 г.

НОВА 21.00



Трилър

"Единствен свидетел"

Покушение срещу живота на кандидат за кмет и смърт на проститутка карат един детектив да осуети конспирация за убийството на новия кмет. Актьорите разпалват неудържима страст на екрана в опияняващия свят на порнографията и проституцията.

Видеозапис на среща между наемен убиец и красива проститутка свързва изтъкнат представител на бизнеса с планираното покушение на високопоставен политик.

Режисьор: Кели Котън, с Енджи Евърхарт, Даниъл Болдуин, Евън Маккензи, Ед Бернарт и др., САЩ, 2002 г.

НОВА 00.00



Криминален минисериал, 1част

"Винсент"

Винсент Галахар е оглавяващ екип от частни следователи, които в повечето случаи са последната надежда на хора, които няма към кого да се обърнат в отчаянието си. Винсент е бивш полицай, който често забравя, че работата му е просто бизнес, а не кръстоносен поход срещу престъпниците. Пламенен, упорит и жилав, Винсент е работохолик, който винаги има какво още да предложи на своите клиенти и който с изненада открива, че проблемите на хората, на които помага, прекалено често се припокриват с това, което се случва в собствения му живот.

Режисьор: Питър Лидън, с Рей Уинстън, Съран Джоунс, Джо Абсълм, Ева Поуп и др., САЩ, 2006 г.

TV7 17.00



Трилър

"Кралският скандал"

"Кралският скандал" е първата история на сър Артър Конън Дойл за Шерлок Холмс - най-великия детектив, литературен герой в историята на човечеството! Легендарната оперна певица Ирен Адлър е на път да разруши репутацията на чешкия крал, притежавайки неоспорими доказателство за тяхната афера. Доказателството? Фотографска снимка. Откупът? Репутацията на краля ще бъде запазена само в случай че той се ожени за нея! Но детектив Шерлок Холмс поназнайва туй-онуй за миналото на Ирен и това, в което е сигурен, е, че майсторка на манипулациите като Ирен никога не би прибегнала до толкова елементарно изнудване. След като разкрива истинските й амбиции, Холмс организира на хитрата певица прекрасно режисирана игра на котка и мишка!

Режисьор: Родни Гибсън, с Мат Фрюър, Кенет Уелш, Лилиана Коморовска и др., Канада - САЩ, 2001 г.

TV7 21.30
1146
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД