:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 267
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бандити стреляха по жена на спирка в Бургас

24-годишна жена бе простреляна на автобусна спирка вчера в Бургас. Екшънът се разигра по обяд, недалеч от сградата на затвора. Султанка Снежанова чакала тролея в посока към центъра на града, когато покрай нея профучал лек автомобил. Чул се глух шум, след който тя почувствала лек бодеж в областта на корема. Стреляно е с въздушна пушка.

Минувачи веднага повикали линейка, обадили се и на полицията. Ранената спешно бе оперирана. "В момента е в шок, но състоянието й е стабилизирано и засега няма опасност за живота й", съобщи зам.-шефът на МБАЛ-Бургас д-р Бойко Миразчийски. Той обясни, че раната е в близост до черния дроб, но той не е засегнат.

Веднага след инцидента Бургас бе блокиран от полиция. Постове бяха поставени на входно-изходните артерии на града, а патрулиращи полицаи започнаха масирани проверки на съмнителни автомобили. Една от версиите, по които се работи, е, че стрелбата е дело на расисти. Султанка е от ромски произход, а недалеч от затвора, точно до стадион "Черноморец", има два офиса на националисти.

Пострадалата казала на полицаите, че няма обяснение за стрелбата, не била получавала заплахи.
2
2418
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
26 Юли 2008 05:46
/:/ "...Една от версиите, по които се работи, е, че стрелбата е дело на расисти. Султанка е от ромски произход, а недалеч от затвора, точно до стадион "Черноморец", има два офиса на националисти..."
......................................... ......................................... ....................................
Че какво задължително общо има между "расисти" и "националисти"- в България, при това!??
В България циганите НЕ са "външни", НЕ са "чужденци", нито са от различна от на българите Расата - значи, НЕ може да става въпрос за "национализъм"/"КСЕНОФОБИЯ"/ спрямо българските Граждани от цигански етнос, нали! Циганите, също както българите, турците, евреите, арменците, гърците, руснаците, виетнамците и прочие Граждани на Република България, са част/НЕделима, при това!/ от българската Нация! Тогава за какъв Национализъм шикалкавите и МАНИПУЛИРАТЕ, бе?!? Туй да не ви е Западната /бивша империална и колониална/ Европа- където Нациите включват "чужденци" от бившите колонии и от бившите държави от Империите?! В България "Национализмът" е ПАТРИОТИЗЪМ -и е насочен срещу антибългарски външни сили и интереси/ и мекеретата им в България/, а НЕ срещу "чужденци" в България!
Дори и патриотичната/"националистическата"/ Партия "Атака" НЕ е срещу българските Граждани от цигански или турски етнос, например, а е срещу Привилегиите за тези етноси-т.е., Партия "Атака" е за РАВЕНСТВО в Правата и за никакви Привилегии на български Граждани, основани на етническата им Принадлежност или Самоопределение! А това си е в основата на Демокрацията, нали-сиреч, Партия "Атака" е най-демократичната Партия в България и няма нищо общо със западноевропейския "Национализъм" и Расизъм, каквото някой се опитват да внушават и манипулират относно Партия "Атака"! КАЗАХ!
26 Юли 2008 16:51
Жалък опит за предизборен ритник по Атака от страна на Султан(к)ите и Доганите.... Смешни сте турски клоуни
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД