:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 242
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Премиерът пак отрече конфликт с Първанов

Премиерът Сергей Станишев за пореден път вчера трябваше да обяснява, че е в чудесни отношения с президента Георги Първанов. Повод станаха думите на бившия съветник на Първанов и настоящ кмет на Благоевград Костадин Паскалев, че държавният глава е в основата на заговор, целящ свалянето на Станишев. "Не става въпрос за действия, които се предприемат конкретно и единствено само в БСП. Те се предприемат на ниво политическия живот на държавата и политическия елит", обясни Паскалев пред bTВ. Според него интерес от свалянето на Станишев имат "тези, които смятат, че трябва да проектират своите икономически интереси в следващото управление на държавата".

Премиерът побърза да разсее подобни съмнения. "Веднъж завинаги, докато работи това правителство, запомнете няколко неща. Нито война, нито противопоставяне, нито заговори може да има между правителството и президентската институция", отсече той. И допълни, че двамата с Първанов са в постоянен диалог по всички основни проблеми, които засягат двете институции. "Отношението между президента и министър-председателя са много добри", бе категоричен Станишев. Той нарече твърденията за разрив в отношенията му с Първанов "спекулации" и "чиста медийна или политическа интрига". На въпроса кой я плете той отговори: "Аз не съм следовател". Целта им обаче била да се предизвика нестабилност в държавата и институциите да не могат да работят ефективно.
5
1736
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
26 Юли 2008 09:43
Art
[Златен]
от Bulgaria
Общо мнения: 371

Този човек, явно с някакви увреждания, се бори за Нобелова награда за икономика.
Създадено: 26.7.2008 г. 09:01:03

Eдин от най-значимите му приноси за икономическата теория бе иззказан на 15 март 2006 г. в телевизионно интервю за канал 1. В него, по повод на зададен въпрос за смяната на номерата Станишев заявява:
„Първо искам да върна лентата малко назад. Част от проблема е това, че държавата своевременно, в продължение на години, не си е вършила работата. Не са подменяни номера на коли, които са с регистрация от преди ...."
С основаание може да претендира за съществен принос, тъй като никой преди него в световен мащаб не се е сетил да провъзгласи, че е работа на държавата да се отказва от дадения от нея документ за регистрация на МПС и да иска собствениците да заплащат отново и отново за същата услуга.
Като имам предвид този негов принос и заслугите му, описани в http://www.mitev.eu/2008/02/06/sergej_sta nishev/, както и особено безспорните му заслуги за сегашните санкции на ЕС спрямо България

отправям призив към участниците във форума и всички читатели да поискат неговата незабавна оставка.
Подкрепящите призива освен във форума могат да сторят това и под текста на цитирания линк, където след повторно натискане върху заглавието се появява поле за коментари.
Създадено: 26.7.2008 г. 09:35:23

[/left]

Редактирано от - Mitev на 26/7/2008 г/ 12:13:07

26 Юли 2008 13:04
BoloY
Ако сега не падне правителството, това значи, че така му се пада на българския народ.
Истина7
Имаме ли герой да се жертва за България. Някой, който да има принципи истински идеали.
Не продажник, каквото му кажат от УСА това да приказва.
Като гледам масовото недоволство, което Манрико донякъде правилно е оприличил на скука, започвам да си мисля, макар пред името ми се изписва "напреднал", че очевидно съм много назад с материала за форумното поведение. Неволно в съзнанието ми изниква приказката, че куче което лае не хапе след като повече от два часа няма никаква реакция по призива ми да бъде подкрепено искане за оставка на Станишев. Не искам никого да обидя, но започвам да си мисля дали форумците не се страхуват от появата на вестникарско заглавие "Форум подкрепя искане за оставката на премиера". Засега дават възможност да се появи в някой проправителствен вестник материал със заглавие "Форум не подкрепя призив за оставка на премиера".
Грешка ли е да се иска от форум да подкрепи призив за оставка на това провалило се по всички направления правителство?


26 Юли 2008 14:25
"И допълни, че двамата с Първанов са в постоянен диалог по всички основни проблеми, които засягат двете институции." Мдаа , нищо лошо няма да си чешат гръбчетата , дето не се стигат, отвреме на време.
Въпрос на политическа култура...
26 Юли 2008 15:56
Има си хас да се сбият пред телевизионите камери....
26 Юли 2008 22:12
А би били интересно. Серго Скаличката срещу Гоце Влъкодаво ! Сблъсък на титани под светлината на прожекторите !
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД