:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 237
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Литекс"

от утре ще е на режим в София за съботното гостуване срещу "Славия". В състава на ловчанлии за мача се връща след изтърпяно наказание Михаил Венков. Картотекиран за "Литекс" бе новопривлеченият Страхил Попов ("Пирин 2001"). Треньорът Станимир Стоилов още не е решил дали да бъде привлечен дошлият на проби бразилец Уилсон да Силва.



"Сливен"

подписа за по 3 сезона с двама играчи на "Спартак" (Пд). Това са вратарят и юношески национал Петър Денчев и нападателят Симеон Райков.



Преговори

за нови договори започна "Локо" (Пд) със 7 свои играчи. Петър Кюмюрджиев и Георги Мечечиев дори вече преподписаха, а ръководството уговаря за същото още капитана Явор Въндев, вратаря Стоян Ставрев, Гюрсел Вели, Ангел Йошев и Румен Горанов.



Десният

бек на "Беласица" Красен Савов е контузен и няма да може да играе срещу ЦСКА в неделя. Договори с клуба ще подпишат албанецът Дитмар Бекай и шотландецът Стивън Уиър.



"Берое"

назначи за шеф на ДЮШ към клуба бившия си играч Благомир Митрев, който доскоро бе помощник-треньор в "Нафтекс". Със старозагорци подписа нападателят Георги Божанов (20 г.) от столичния "Локомотив 101", а Димитър Вакавлиев бе преотстъпен на "Локо" (СтЗ). Халфът Мирослав Желев пък претърпя артроскопия и е аут за 2 месеца.



За 1/8-финалите

за Купата на Русия се класира "Амкар", който в последния турнир стигна до спор за трофея. Успехът в 1/16-финалите обаче бе труден - 4:1 след дузпи, 1:1 в ред вр. и прод. Георги Пеев влезе в 55-ата мин. и вкара едната дузпа, както и Захари Сираков, който игра цял мач, а Мартин Кушев пропусна мача заради контузия. Следващият съперник на "Амкар" е "Рубин".
709
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД