:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 237
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА преговоря за още 4 продажби

Те са все на чужденци, уговарят се и спонсори
СНИМКА: ИНТЕРНЕТ
Никола Вуядинович позира с екипа на "Удинезе", след като премина там от ЦСКА. Черногорският защитник подписа за 3+2 сезона с клуба от италианската Серия "А" и провокира спортния директор Пиетро Леонарди да заяви: "Той е отлично попълнение. С него имаме още един сигурен човек в отбрана." Още не е ясно колко ще получи ЦСКА от трансфера.
След като продължава да няма сериозен кандидат за купуване на ЦСКА, в клуба усилено са запретнали ръкави сами да скалъпят бюджета за сезона. Както е известно, основното перо ще е от постъпленията от продадени играчи. Досега са направени 11 трансфера, но те ще набъбнат до 15 не по-късно от една седмица.

След като Никола Вуядинович бе проводен в "Удинезе", наред са най-спряганите за напускане имена - Неи и Хосе Гарсес, плюс други двама чужденци - Зе Руи и Куидо Ландзаат. Най-напреднали са преговорите за първите двама. Неи се е сбогувал със съотборниците си и днес се очаква да бъде представен в първенеца на Полша "Висла". Условието обаче е отборът да стигне III пресявка в Шампионската лига. Снощи бе реваншът от II предварителен кръг "Висла" - "Бейтар" (Изр).

Също днес трябва и Гарсес да подпише с "Академика" (Коимбра) за 3 сезона. Това потвърди треньорът на португалския тим Домингош Пасиенсия. Гарсес дори не пожела да се върне в ЦСКА, както това сториха Ландзаат и Вуядинович например в очакване на продаването им. Що се отнася до Зе Руи, при него е налице нежелание да остане повече в ЦСКА.

Другият стълб в бюджета ще са постъпленията от спонсори. Генерален още няма след оттеглянето на "Вивател", като има 2 варианта. Паралелно се уговарят по-дребните рекламодатели да дават повече пари.

Същевременно ЦСКА показа, че и занапред ще залага на свои кадри, като подписа нов договор със защитника Иван Иванов до лятото на 2012 г.
22
1731
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
22
 Видими 
06 Август 2008 23:46
ам патето!
07 Август 2008 00:11
Ако ти стиска кажи "ам БАТЕ-то!"
07 Август 2008 01:09
грозно се шегуваш... пу-пу...
07 Август 2008 04:29
С него имаме още един сигурен човек в отбрана." Още не е ясно колко ще получи ЦСКА от трансфера.
Ясно е обаче в чий джоб ще влезне сумата!!!
07 Август 2008 08:49
Който има какво да продава - продава, който няма - подарява САМО ЦСКА
Този отбор на бате Митко ми е по-симпатичен от на Стойчо с неговите чужденци.Жалко само за Тунчев, Ней и донякъде Петре.Ней на позицията на която игра срещу Литекс, това беше неговото място и много ми хареса, но няма как така ще е , докато Сашо Апашо е все още шефа

Редактирано от - peshew на 07/8/2008 г/ 08:54:45

07 Август 2008 08:54
Боже тия поляци, да мотаят ЧЕРВЕНАТА ПЕРЛА! Те патета не амкат ли?
07 Август 2008 09:12
Другият стълб в бюджета ще са постъпленията от спонсори. Генерален още няма след оттеглянето на "Вивател"
А това що ще на свинския сайт?
07 Август 2008 09:33
За пореден път сините цигани доказаха, че разчитат само на компромати и делавери за да се класират по ВТОРИЯ начин ВЕЧНО ВТОРИТЕ!!!"В статията на Football.by се съобщава, че за място в групите на Шампионската лига местният тим ще срещне българския Левски, чийто президент казал след жребия преди това, че беларуският първенец е най-предпочитаният съперник, и че евентуален провал би бил голям позор за "сините".
"Заедно можем да натрием носа и на българските журналисти, които преди реванша раздухаха скандала за уговорен мач. Да накажем българите?", съскат в края на материала си от Football.by."
ГОВЕДА МРЪСНИ не спряхте да излагате БЪЛГАРИЯ!!!!!!!
07 Август 2008 09:40
.
07 Август 2008 09:53
ЦСКА прославя България!!!С уникалните си футболисти, носещи победи на европейските отбори в които с успех играят!!С великите си победи на европейските терени, с детронирането на настоящи Европейски шампиони!!!
О другата страна едно жалко оборче от ГейАрена, съставено от етнически турци и цигани със сини фланелки и още по сини венци с ненормалници ръководители начело с олигофренът Борат Лапнипатков , мърси бедната ни държавица и всичките и граждани са принудени да умират от срам, заради корумпираното синия БФС, начело с Перуката и дирижиран от Големия Лайновоз, чиито син Овчата Глава(малкия Лйновоз), нищожния червей е назначено да бъде треньорче на Синия Обор!!!Срам сте за България сини НЕЩАСТНИЦИ!!!
07 Август 2008 10:03
Верно бе, как може тия от Левски да говорят че бате Борисов са слаби. Трябваше да обяснят, че са най-силния отбор ever existed след Пеле на Сантос ама на, объркаха се; обаче, кво значение всъщност има какво точно са казали за Бате Борисов, след като, както заяви Гонзо, "какво значение има дали играем с Андерлехт или Бате борисов? Така и така, и двата ще ги биеме "
Наздраве и успешни продажби на сергията, че много суров дълг се е задал - едене, пиене и сега келнера дойде със сметката, а Бат Стойчо екзекутора се изниза без да си плати - демек, избомби заведението
07 Август 2008 10:06
Ти родителите ми не закачай!!!Не знам, дали съм идиот, но явно всичките сини фенове сте ИДИОТИ, а освен това не можете и да четете, нали видя какво съм написал по повод интрижките(за договорения мач между Бате и Андерлехт)(чети бе неграмотно рогато!!), пуснати от Лапнипатков и неговите сини подлоги"журналистчета".......
07 Август 2008 10:07
Абе белгиец, айде посмали манго, дет се вика. Изобщо не се чувствам прославен от ЦСКА, а все пак съм българин, за разлика от тебе, който си очевидно белгиец или фен на здравите чернокожи африкански...ъ...младежи, които играят в Беверен. За това ли си се кръстил Беверен? Харесваш ли негри? Няма лошо, и негрите трябва някой да ги харесва.
07 Август 2008 10:11
А защо перли? И защо за 800 000 лева? Па тия "перли" паднаха преди месец от предпоследния в класирането в Холандия и с триста зора направиха равен с отбор, завършил на 12-то място в четвърта германска дивизия..какви перли, какви 5 лева - тия трябва да ги продават като зарзават, по левче чорбаря - може и реклама да си пуснат - чорбари на промоция, купуиваш един, получаваш втория безплатно
07 Август 2008 10:13
.
07 Август 2008 10:16
Харесвам ги само, като бият сините.....иначе на сапун!!!
А кога съм се чувствал ГОРД, сега ще ви кажа рогати!!!
Когато, Канал1 започна новините с една песен дето лети в космоса и на нейния фон ХРИСТО Стоичков вкарваше голове с фланелката на Барселона и вдигна наградата за НАЙ ДОБРИЯ ФУТБОЛИСТ НА ЕВРОПА и втори в СВЕТА, така господа се чувствам горд, че някой накара света да говори за нас...с добро!!А не като сега с вашите сини жалки опити да влезете през задния вход в Европа, задния вход не винаги води до всекидневната обикновено както при вас на ГейАрена води до тоалетната на двора.....
07 Август 2008 10:30
В това, че се чувтваш горд, когато стоичков вкара гол, едва ли има нещо лошо. Аз не съм така - когато някой ДРУГ вкара гол, не се гордея със СЕБЕ СИ. Но, дет се вика, всеки луд с номера си. Все пак, както казваш, аз съм най-обикновено синьо говедо, а ти - съвършения червен интелектуалец. Който дори ника си е кръстил на любимия си отбор.
07 Август 2008 10:35
Все пак като високообразован син фен, би трябвало да знаеш, че ника ми не се асоциира с футболен отбор......но, както казват хората има и болезнени спомени, които са трудно излечими.....
07 Август 2008 11:16
Изброените чужденци трябва да се продадат. Днес Неи пътува за Полша. ( Висла се е класирала за 3-ти кръг).

Остана да продадем и Данчо -тъча. А чичо Митко да продължава да гради новия отбор.
07 Август 2008 11:39
още малко и на чичо ви митко ще му останата само греди, с които да гради...
07 Август 2008 11:59
Успех на момчето. На мен ми направи впчетление - но за съжаление си мисля, че не бе използван от тройчо в най-силната му роля - централен защитник.


Много малко футболисти са били трансферирани от А група директно в Серия А. Дано успее черногореца. Дано само не стане като Ракита от Литекс.
07 Август 2008 14:11
Бира ти чичо Митко не го мисли, той си има "матриал", мислете за вашата че се задава "мача ви на годината" с отбора на Бат Бойко Борисов , после да няма ред сълзи ред сополи
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД