:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 219
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Двукратната

олимпийска шампионка в скока на дължина Хайке Дрекслер подозира, че по време на кариерата си в бившата ГДР е била допингирана от лекарите, без да знае. "Никога преднамерено не съм употребявала забранени вещества. Но на базата на документи днес вече не мога да изключа, че без моето знание съм била обслужвана със забранени субстанции", твърди 43-годишната бивша атлетка в интервю за сп. "Щерн".



Мъжкият

баскетболен отбор на САЩ пристигна в Пекин и това предизвика истеричен хаос на летището в китайската столица. Десетки фенове чакаха с часове, а когато зърнаха своите идоли, започнаха да крещят "Ку-би-ер", както на китайски звучи името на Кобе Брайънт. Гардът на "Лос Анжелис Лейкърс" и останалите звезди напуснаха летището през специален изход и бяха ескортирани през ВИП зоната до своя автобус. САЩ са в гр. "В" на олимпийския турнир заедно с тимовете на Китай, Германия, Гърция, Ангола и световния шампион Испания.



Най-малко

3 медала е целта пред спортистите на Литва за олимпийските игри. Бившата съветска република се представя със 71 състезатели в 12 вида спорт, като най-големите надежди за отличия са свързани с баскетбола и леката атлетика. Участието на литовските спортисти на игрите в Пекин струва 5,5 млн. лита (1,6 млн. евро).



Далай Лама

изпрати най-добри пожелания на Китай за започващите утре летни олимпийски игри в Пекин, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес. "Това е момент на голяма гордост за 1,3 милиарда китайци... и аз бих искал да поздравя Китай, организаторите и спортистите, които ще участват в наближаващите олимпийски игри", заявява тибетският духовен водач в изгнание в комюнике, разпространено от Дарамсала, Северна Индия, където живее.
696
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД