:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 223
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ПРОГНОЗА

САЩ отписаха шансовете да бият Китай по медали

САЩ няма да спечелят повече медали от Китай. Това заяви изпълнителният директор на американския олимпийски комитет Джим Шер. "Китайският отбор е изключително силен. Всички очакват те да спечелят битката за медалите, както и тази само за златните отличия. Ние не сме фаворити в тази олимпиада", сигурен е Шер.

Според него борбата за общия брой на медалите ще е между САЩ, Китай и Русия: "Това е състезание между 3 страни, като Китай има леко предимство пред нас и Русия."

Преди 4 г. на олимпиадата в Атина Китай спечели 32 златни медала, а американските спортисти взеха 36. В общото класиране по медали САЩ също бяха лидер със 102, следвани от Русия с 92 и Китай с 63.

Преди време обаче домакините от Китай също не дадоха много шанс на собствените си спортисти, като изтъкнаха най-вече слабите резултати в плуването и в леката атлетика, където единствената надежда на Китай е световният и олимпийски шампион в спринта на 110 м с препятствия Лю Сян.

На олимпиадата в Пекин домакините ще разполагат с най-голямата делегация в историята на игрите с повече от 600 спортисти. Представителите на САЩ са 596.
2
1231
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
07 Август 2008 06:02
Нищо се не знае, знае ли се... Да не забравяме и Германия, която винаги се е представяла силно...






Deutschland
07 Август 2008 08:35
За четири години китайците също много напреднаха в химията и нейното приложение за спортни цели.Химията за един проспериращ спорт.Пък и пари имат хората и сигурно си плащат по установения ред и тарифи.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД