:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 305
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ПРОБЛЕМИ

Треньор и състезател пристигнаха контузени

Треньорът на Станка Златева и Радослав Великов - Симеон Щерев, пристигна контузен в Пекин. Бившият световен шампион по свободна борба се измъчи по маршрута София - Москва - Пекин. По време на подготовката в Украйна Щерев е сецнал кръста си и сега едва ходи. През целия полет той търсеше удобно място, където да се опъне, за да не изпитва болка. С травма на глезена е и възпитаникът му Радослав Великов (кат. 55 кг). Треньорът Щерев обаче се надява до началото на олимпийския турнир той да се оправи.

С болки в колената е също така опитният Серафим Бързаков (66 кг), но ветеранът в националния тим не се оплаква. "На тези години е нормално всичко да ме боли. Това е последната ми олимпиада и няма да отделям прекалено голямо внимание на неща, които в последните години станаха мое ежедневие", коментира Финката, който е сребърен медалист от Сидни 2000.

Любопитен е фактът, че в българската делегация все пак има един щангист. Норайр Нурикян ще бъде съдия на състезанието по вдигане на тежести. Двукратният олимпийски шампион бе избран от международната федерация още преди заради допинг да бъде изваден целият ни отбор.
1
944
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
07 Август 2008 09:37
Пиронкова започва срещу полякинята Домаховска, срещу която има три победи от 4 мача. При успех среща победителката от Чибулкова(Слвк)-Парментие(Фр).
Федерер-Турсунов и Надал-Стараче е старта на големите. При Рафа са Джокович и Мъри.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД